Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млад сънародник на Лео Меси измъкна Реал в головото шоу с Наполи (ВИДЕО)

30 ноември 2023, 00:01 часа • 3071 прочитания

Реал Мадрид продължава без грешна стъпка в Шампионска лига! На „Сантиаго Бернабеу“ "лос меренгес" постигна драматична победа с 4:2 над Наполи в двубой от петия кръг на група C, която оглавява с 15 точки. "Партенопейците" заемат втората позиция със седем пункта.

Наполи поведе, Реал обърна, но драмата не свърши

Те поведоха едва в 10-ата минута чрез Джовани Симеоне, но няколко секунди по-късно Родриго изравни с прекрасен шут. В средата на първото полувреме Джуд Белингам даде аванс на "кралете". Моментално след почивката Андре-Франк Замбо Ангиса заби страхотен гол, за да възстанови паритета.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Юнайтед ще трепери! Нова чутовна издънка на "червените дяволи" срещу Галатасарай (ВИДЕО)

Сънародник на Меси вкара решаващ гол за мадричани

В 68-ата минута попадение на Виктор Осимен бе отменено заради засада. Централният нападател на мадричани Хоселу пък направи няколко фамозни пропуска. В заключителната фаза на срещата 19-годишният аржентинец Нико Паз, който се появи в игра от скамейката, вкара решаващ гол за 3:2. В четвъртата минута от добавеното време Хоселу се реваншира и все пак се разписа.

Копенхаген завоюва ценна точка срещу Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен и Копенхаген завършиха 0:0 в двуостър сблъсък от група "А" на Шампионската лига. Мачът бе образец за тактическо надлъгване, а в последните си секунди - инфарктен. В 93-тата минута главният съдия отсъди дузпа за баварците, която беше отменена след намесата на ВАР. И двата отбора са доволни от точката, тъй като Байерн заема първото място с 13, докато Копенхаген е втори с 5 пункта.

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес