Нов курс за масажисти в Европейска фитнес академия

1743
Нов курс за масажисти в Европейска фитнес академия
Снимка: Европейска фитнес академия

Лидерът в предоставянето на обучение за фитнес инструктори, Европейска Фитнес Академия, стартира нова специалност – курс масаж.

Обучението ще бъде с продължителност 2 месеца като теоретичната част ще се провежда на собствено изградена онлайн платформа с включени безплатни учебни материали, а практиката ще се осъществява в едни от водещите спа центрове в страната, които се намират на територията на фитнеси Pulse, основен партньор на Европейска Фитнес Академия. Първата група стартира на 1 декември като се предвижда в началото на всеки следващ месец да започва обучение на нова група курсисти.

Програмата, по която ще се обучават курсистите, включва най-важните и широко разпространени масажи, а именно класически, лечебен, спортен и антицелулитен масаж, както и водещи спа терапии, рефлексотерапия, ароматерапия и вендузотерапия.

Курсистите ще разполагат с безплатен достъп до спа и фитнес центровете на Pulse за периода на обучение. След успешно завършване на курса за масажист, Европейска Фитнес Академия издава удостоверение за масажист от НАПОО, Национална Агенция по Професионално обучение и образование, с което може да се практикува законно професиоята на територията на страната. 

Европейска Фитнес Академия и Pulse работят в партньорство вече повече от 2 години като водеща е мисията да предоставят качествено и съобразено с модерните тенденции и стандарти за обучение в сферата на спорта. 

През изминалите 12 месеца над 200 курсисти са завършили обучението си в различни курсове, които фитнес академията предлага. Курсът за масажист е естествено продължение на мисията на Европейска Фитнес Академия да предостави пълна образователна услуга в областта на здравето и спорта.

Всеки, който желае да започне обучение към Европейска Фитнес Академия, може да разгледа всички предлагани курсове от Академията на интернет сайта:

www.eufa.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com