Силата на негативните йони и почистването с пара

5866
Силата на негативните йони и почистването с пара
Снимка: Studio Moderna

Чувал ли си за негативните йони и знаеш ли каква е тяхната сила? Тези невидими микроскопични частици притежават впечатляваща мощ, която силно влияе на средата и на живите организми, които са в досег с нея. Те се срещат в природата в естествен вид, но заради благотворното им въздействие съвременните технологии ги адаптират и днес имаме много уреди с функция йонизация. Такива са, например, сешоарите и пресите с йонизираща функция, които действат доказано благоприятно върху косата. Други модерни уреди, адаптирали йонната технология, са уредите за почистване, които предлагат много по-голяма ефективност, използвайки изцяло безвредни и безпрепаратни методи на почистване.

Негативните йони в природата

Въздействието на негативните йони върху човека е доказано – те подсилват имунната система, ускоряват детоксикацията и метаболитните процеси, зареждат ни с тонус. Затова са наричани още „Витамини във въздуха“. Голяма концентрация на негативни йони има около водни басейни, гори и други природни чисти източници на кислород. Затова всички познаваме чувството, когато сме били на почивка сред природата – връщаме се заредени с енергия, бодри и свежи за нови идеи и дела. Една от причините са негативните йони, с които сме се наситили през ваканцията.

Негативни йони у дома?

За съжаление, почивките и ваканциите сред природата засега трябва да почакат, заради извънредното положение. Затова в момента няма как да се заредиш с негативните йони от природен извор или басейн. Представяш ли си какво би било да имаш източник на негативни йони в дома си и да си винаги отпочинал и защитен, когато си вкъщи? Не мечтай, това вече е възможно – с Ровус Нано парочистачка. Нано технологията на Ровус създава само отрицателни йони с най-високо качество. Те бързо и ефективно премахват микробите и алергените от твоя дом по 100% безопасен, здравословен и екологичен начин, без препарати и химикали.

С какво е по-различна Ровус Нано парочистачката?

Иновативната система за почистване на Ровус съчетава силата на негативните йони с дълбокото нано почистване. Думата „нано“ идва от мерителната скала и означава една билионна (0.000000001 или  10 ⁻ꝰ) от метъра. Тайната се крие във вида и структурата на парата, която Нано парочистачката произвежда. За разлика от обикновените парочистачки, Ровус Нано създава силна парна мъгла с голямо налягане. Това води до постоянен интензивен сблъсък на водните молекули, като по този начин те се разбиват до нано размер. Така стават достатъчно малки и мощни от налягането, за да преминат през всички тъкани и да достигнат и до най-трудно достъпните места. Така парата прониква в дълбочина в материите, за да ги почисти и дезинфекцира прецизно. А в процеса на почистването с Нано парочистачката се освобождават множество негативни йони по повърхностите и във въздуха, които действат благоприятно на всички в дома и елиминират бактериите.

Прахова алергия – как да се чувстваме добре у дома?

Случвало ли ти се е понякога, когато се застоиш в някоя стая вкъщи, на гости или в офиса, внезапно да започнеш да кихаш и кашляш, носът...

Чист и дезинфекциран дом в дълбочина

Днес повече от всякога е важно да поддържаш дома си оптимално чист, за да го предпазиш от внасянето на заразата. Почистването на подовете в дома ти с парочистачка Ровус Нано ще ги дезинфекцира в дълбочина, премахвайки 99,9% от бактериите и микробите. Британското правителство наскоро препоръча да се използва парно почистване за подовите повърхности, тъй като този метод може да бъде изключително ефективен за унищожаване на вируси.

Ровус Нано парочистачката почиства в дълбочина чрез водните молекули с нано размер, като в процеса отделя негативни йони във въздуха, които благоприятстват нашето здраве. Нано парата на Ровус е също така суха пара – високата ѝ температура и голямото ѝ налягане правят така, че тя изсъхва на мига. Така тя е безвредна за всички видове повърхности, дори и за най-деликатните, като няма риск да ги преовлажниш. Прониквайки в дълбочина във всяка повърхност, сухата пара почиства и дезинфекцира до микро ниво.

Как нано парата убива вирусите и микробите

Комбинацията от нано пара и отрицателни йони в Ровус Нано парочистачката елиминира до 99,9% от бакетриите и микробите. Така се получава, защото произведените в сухата пара нано молекули извличат водород от външния протеин на вирусите и така лесно ги елиминират без никакви химикали. В резултат имаш перфектно почистен и дезинфекциран в дълбочина дом, без микроби и бактерии, като Ешерихия коли, кандида Албиканс и салмонела. Осигуряваш свежа и чиста среда за цялото си семейство, по изцяло екологичен начин, без химия. В добавка получаваш здравословен въздух в целия дом, наситен с качествени негативни йони. Членовете на семейството ти, които страдат от алергии или слаба имунна система, се чувстват добре и получават облекчение вкъщи. А ти си спокоен, че домът ти е дезинфекциран и защитен с парочистачката Ровус Нано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Защо какаото е полезно за жените над 50 години

Лекар: Това е перфектният момент за пиене на кафе

3 естествени начина за подпомагане работата на щитовидната жлеза

Масло от коприва – за какво е толкова полезно?

Най-добрата салата за сърцето и кръвоносните съдове

Опасните последици от сънната апнея, които не бива да подценявате

Домашни средства против алергии, които работят безотказно

Необичайни симптоми на менопауза: Трябва ли да се тревожите?

Отслабване до лятото - 3 грешки, които НЕ трябва да правите

Изследване дава отговор на въпроса: Трябва ли да се тревожим от пукането в коленете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com