Виктория Бекъм започва нова диета

30517
Виктория Бекъм започва нова диета

Специалисти съветват да се храните по-умерено, да се въздържате от алкохолни напитки и да увеличите физическите упражнения. Виктория Бекъм се присъедини към колежките си Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и Кирстен Дънст, които поддържат фигурата си с алкални храни, съобщи БГНЕС.

Новата звездна диета на знаменитостите, е балансиран хранителен режим с алкални продукти. Те са изключително полезни, заради ниското си съдържание на киселинност. Също така неутрализират киселините, натрупани в организма, като по този начин балансират нивото на pH в човешкото тяло.

„Доматено” хапче осигурява дълголетие

Британски учени смятат, че хапчето „Атеронон” засилва здравословните свойства на Средиземноморската диета. То не само помаг...

Диетата забранява нишестените храни, тестените изделия, пшеницата, соята, всички млечни продукти, месо, риба и миди. Чаят, кафето, захарта, газираните напитки и алкохолът също не се включват в режима. За най-добър резултат трябва да се опитате да консумирате 70% алкални храни. Останалите 30 % могат да са продукти с по-висока киселинност, но за предпочитане е по-голяма част от тях да са плодове и зеленчуци вместо десерти.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com