10 неща, които ще накарат МЪЖА ДЕВА да съжалява, че ви е изпуснал

36922
10 неща, които ще накарат МЪЖА ДЕВА да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock/Guliver

Да станеш жертва на раздяла, особено с мъж Дева, никога не е безпроблемно. Да го накарате да съжалява, че е сложил край на отношенията си с вас, може да изглежда трудно заради репутацията му на реалист и рационалист. Те имат големи стандарти както за себе си, така и за хората, с които се срещат, и са крайно преуспяващи. Те могат да се противопоставят на усилията ви да ги убедите в своята стойност в живота им. Въпреки това винаги можете да опитате малко повече, за да им покажете, че сте идеалният партньор за тях. Ето как:: 

1. Не позволявайте уважението му към вас да изчезне

Мъжете Дева предпочитат да се отнасят с уважение към тях и да оценяват усилията и решенията им. Без значение колко болезнена е раздялата, ако искате да върнете този мъж, важно е той да ви уважава. Той ще съжалява, че е изгубил уважавана партньорка като цяло, ако наблюдава, че сте останали хладнокръвни и събрани по време на раздялата.

Кои са най-известните личности от зодия Дева?

2. Дайте му време да обмисли всичко

Прекарването на известно време настрана може да помогне на партньора ви от зодия Дева да обмисли проблемите във връзката, да се освободи от стреса, да открие нови механизми за справяне и да се върне във връзката с по-позитивен поглед. Дайте му известно време да помисли и да анализира чувствата си.

3. Подсетете го за миналото ви

Мъжете Деви обичат да мислят за неща, така че те несъмнено ще разсъждават върху миналите ви взаимодействия с тях. Винаги е за предпочитане деликатно да припомняте миналото си и да предизвиквате носталгични чувства у тях. Вероятно може да им покажете стари снимки на двама ви, направени заедно, или да споделите с тях някои незабравими спомени.

4. Не се отказвайте от него

Дори да положат усилия да се дистанцират от вас, не забравяйте, че те отделят време, за да подходят към вас по по-благоприятен начин. Дори да имат да ви кажат само негативни неща, не се отказвайте от връзката си с тях. Това е отлична възможност да уверите мъжа Дева, че сте насреща, ако има нужда от вас.

10 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се срещате с ДЕВА

5. Придобийте ново умение

Мъжете Деви обичат да развиват нови таланти и да придобиват нови умения. Тъй като са интелектуалци, те предпочитат половинка, която е перфекционист точно като тях. Можете да изучите умение, което ще ви позволи да придобиете значими знания, за да спечелите вниманието им. Но не забравяйте да публикувате за това в социалните мрежи, за да разберат, че не прекарвате времето си в бездействие.

6. Бъдете донякъде загадъчни

Мъжете Деви са очаровани от потайни и мистериозни хора. Въпреки факта, че не сте в контакт с тях, не забравяйте да привлечете интереса им, като направите нещо интригуващо. Позволете му да следи събитията от живота ви, докато те се развиват в социалните мрежи.

7. Дайте своя принос в подкрепа на кауза, която го вълнува

Мъжете Деви са вродени благотворители и филантропи. Те се придържат към убеждението, че промяната на света ще го направи по-добро място за живеене. Ето защо е време да им демонстрирате, че и вие имате сърце и сте готови да дадете нещо обратно на обществото. Доброволчеството е фантастичен метод за постигане на тази цел. Намирането на каузи, за които партньорът ви е загрижен, и предлагането на подкрепа за тях са отлични начини да привлечете вниманието му.

Каква е съвместимостта ви спрямо лунните знаци?

8. Изпратете обратно всички негови вещи

Мъжете със знак Дева са изключително привързани към спомени и лични вещи. Започнете да връщате всички негови вещи, които все още са във вашите ръце, ако искате да го накарате да съжалява, че ви е загубил. Връщането на вещите ще го накара да си спомни за всички забавни моменти, които сте имали заедно.

9. Бъдете честни за емоциите си

Девите имат чисто сърце и не винаги се опитват да скрият емоциите си, когато говорят за себе си. В резултат на това те биха очаквали, че партньорът им ще споделя чувствата си с тях по подобен начин. Най-добрият начин на действие, ако искате да си ги върнете, е да изразите чувствата си. Може да ги помолите да поговорят лично или да му пуснете искрено съобщение.

10. Покажете най-добрата си версия

Харизмата, решителността и интелектът се харесват на мъжете Деви. Дори и красотата и привлекателността да са отлични, тези мъже бързо ще загубят интерес, ако наистина нямате нищо друго, което да ви дърпа към тях. Като покажете най-доброто от себе си, независимо дали чрез избор на нови замислени дейности или чрез промени в стила си, можете да накарате мъжа Дева да съжалява, че се е разделил с вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

24-ти април: Приказен ден за Раците, но кошмарен за Стрелците!

Дневен хороскоп за 24 април 2024 г.

Фаза на Луната на 24 април 2024 г.

Великденско чудо ще се случи в живота на 4 зодии!

Кои зодии са двойкаджии в любовта - все ги късат!

Април и Май се разбраха за парите - отиват в ръцете на тези зодии!

Месечен хороскоп за май 2024 г.

Пиши го бегал вторник за 4 зодии - само проблеми ги очакват днес!

Във вторник: Кои зодии ще тръгнат по пътя на Големите пари?

На 23-ти: Числото 23 носи късметлийски дъжд над главите на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com