Каква е съвместимостта ви спрямо лунните знаци?

44960
Каква е съвместимостта ви спрямо лунните знаци?
Снимка: Getty Images/Guliver

Нека видим, казано на жаргона на астрологията, как всяка зодия се разбира със своята Луна. Иначе казано - каква е съвместимостта на всяка зодия с лунните знаци? 

Луна в Овен

Овенът е знакът на война. Горещокръвният, Марсиански завоевател. Страстният лидер, който пробива всяка пречка по пътя им. Когато вашата Луна е в Овен, вие сте точно такъв отвътре, дори ако вашият слънчев знак е по-мек и възпитан знак, като Риби или Дева. И тъй като сте толкова страстен, активен и анимиран, вие сте привлечени от хора от същия вид. Тези, които излъчват увереност и мъжественост и са независими изпълнители. Всъщност от всички знаци на Луната вие най-вероятно ще изберете униформен партньор в живота, като някой от военната или полицейската служба.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, най-добре се съчетавате с хора с огнени Луни в Овен, Лъв или Стрелец.

Луна в Телец

Телецът е знакът на упорития бик. Обичащ лукса, традиционен, който обича спокойната обстановка близо до природата. Вие сте чувствен и романтичен човек, който обича да изразява привързаност чрез докосване и материални удоволствия. И вие харесвате хора, които въплъщават тези черти, защото в тяхно присъствие се чувствате като у дома и в мир. Всъщност, толкова мразите конфликти, че хората, които живеят за драма, моментално ви отблъскват. Вместо това, сте силно привлечени от мирни хора, които харесват лекотата на рутините, дори ако са малко скучни.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е в земния знак на Телец, най-добре се съчетавате с лунните знаци като Телец, Дева и Козирог.

Луна в Близнаци

Близнаци е знакът на летящите близнаци. Палавият смутител, който обича да общува с хора, да говори за идеи и да предизвиква бунт. И когато вашата Луна е в Близнаци, точно вие сте отвътре, дори ако имате по-земен слънчев знак като Телец или Рак. Обичате да изпитвате нови неща, култури, храна и хора и сте силно привлечени от хора, с които можете да говорите четиринадесет часа поред. Но тъй като имате ефирна Луна, по-малко вероятно е да сте емоционални и да не обичате тежки прояви на привързаност.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре ви е да се съчетаете с хора, които имат Луни във въздушни знаци като Близнаци, Везни или Водолей.

Луна в Рак

Ракът е знакът на мекия рак с твърда външност. Остро емоционалния семеен човек със способността да възпитава всички като майка. И когато вашата Луна е в Рак, точно по този начин сте отвътре, дори ако това е очевидно само за най-близките ви. Вие имате майчинство в себе си и сте много големи традиционалисти. Ето защо сте привлечени от хора, които са много сантиментални и емоционални към дома, семейството и майка си. Но, тъй като, сте присъщо доста уязвими, вие сте силно привлечени от хора, които могат да ви защитят и които никога не биха изневерили на вашето доверие.

Най-добра съвместимост: Тъй като Луната ви е във воден знак, най-добре се съчетавате с водни Луни като Рак, Скорпион и Риби.

Луна в Лъв

Ако вашата Луна е в Лъв, душата ви е на дива. И тази природа е ясно очевидна за всички, които са близо до вас. Вие сте щедри, сърдечни, романтични и креативни. И вие абсолютно обичате светлината на прожекторите. Ето защо, магнитно ви привличат хора със същите качества, особено ако те излъчват харизма и могат да задържат голяма аудитория във възторг с личността си. Вие незабавно сте отблъснати от хора, които не ви зачитат или обезчестяват по някакъв начин.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, вие сте привлечени от огнени Луни в Лъв, Стрелец и Овен.

Луна в Дева

Девата живее, за да бъде в услуга на другите, за да помогне на хората да подобрят живота и здравето си. И ако вашата Луна е в Дева, вие ще проявявате тези черти в близките си отношения. И тъй като вашият Лунен знак представлява всичко, което ви носи комфорт, вие сте силно привлечени от хора, които са също толкова спокойни, рационални и добре организирани като вас. 

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е в земен знак, най-добре се съчетавате с лунни знаци като Дева, Козирог и Телец.

Луна във Везни

Ако вашата Луна е в супердипломатическия знак на Везни, точно така ще изглеждате на най-близките хора. И тъй като Везните управляват отношенията, вие не се чувствате пълноценни без партньор до себе си. Но, те трябва да са от определен вид, за да ви е удобно около тях. Подобен на вас - мирен, спокоен, любящ и рационален. Някой, който се разбира практически с всички.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре се съчетавате с лунните знаци във Везни, Водолей и Близнаци.

Луна в Скорпион

Най-интензивната, съблазнителна и трансформираща Луна. И когато вашият Лунен знак е в Скорпион, точно вие сте отвътре: мощен, магнетичен, интензивен и потаен. И вие търсите същото в романтичен партньор - интензивна страст, примамлива загадъчност и способност да се свържете напълно в романтиката. Истинска сродна душа. И само защото вашата природа е толкова интензивна и емоционална, вие абсолютно презирате хората, които са ефирни, повърхностни и неблагонадеждни.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е във воден знак, най-добре се съчетавате с лунен знак в Скорпион, Риби или Рак.

Луна в Стрелец

Стрелецът е знакът на философа. Вечният обучаем, учителят и пътешественикът по света. И когато вашата Луна е в Стрелец, точно вие сте отвътре. Вие обичате забавленията, не осъждате и обичате да живеете и да оставяте да живеят. Вие сте независима душа, която процъфтява от личната свобода, спонтанността и дългите философски дискусии за света, Вселената и други абстракции. И тъй като нашият Лунен знак представлява това, което смятаме за дом, вие сте силно привлечени от неприлепливи хора, които проявяват същите тези характеристики.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, най-добре се съчетавате с лунните знаци в Стрелец, Овен и Лъв.

Луна в Козирог

Ако вашият Лунен знак е в Козирог, най-вероятно сте емоционално потиснати и неекспресивни в романтични връзки, което може да ви накара да се чувствате студени, отдалечени и скучни за повечето хора. Но това не означава, че нямате някои уникални силни страни. Вие сте решителни, дисциплинирани и трудолюбиви. И вие сте много уважавани и елегантни. Тъй като, сте привлечени от хора, които приличат нашите Луни, вие ще бъдете силно привлечени от някой, който има точно тези характеристики. Някой, с когото бихте се гордеели да ви виждат публично заради аурата „двойка на властта“, която имате около себе си със запазена ефективност, и който ще бъде страхотен, стабилен партньор, с когото да споделяте почтен живот.

Най-добра съвместимост: Тъй като Луната ви е в земен знак, най-добре се съчетавате Луни в Козирог, Телец и Дева.

Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Овен до Дева

Врене е да разгледаме какво означава Луната в астрологията за различните зодии. В тази статия ще разгледаме всички знаци от Овен до Дев...

Луна във Водолей

Водолей е знакът на бунтовника. Черната овца на обществото, която в крайна сметка тласка цялото поколение напред чрез забележителната си способност да революционизира света и по този начин да промени структурата на целия свят. И когато вашата Луна е във Водолей, тази ваша ексцентрична гениална черта е много очевидна за близки хора. Вие сте нетрадиционен човек и търсите същото в партньор. Някой, който се откроява от тълпата, защото е уникален и различен. Някой, чиято умствена честота е съчетана с вашата и с които можете да обсъждате революционни идеи всеки ден. Перфектният романтичен партньор за вас е някой, който е по-малко партньор и по-скоро е най-добрият приятел.

Най-добра съвместимост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре е да се съчетаете с ефирна Луна във Водолей, Близнаци или Везни.

Луна в Риби

Рибите са знакът на мечтателното риба. Меката, въображаема, креативна душа, която живее за мечтателна романтика и бягство във фантастичните светове. Вашият лунен знак представлява дом и уют, така че сте силно привлечени от хора, които въплъщават едни и същи характеристики отвън. Някой, който е мил, емоционален и миролюбив. Този, който се отвращава от конфликта толкова, колкото и вие.

Най-добра съвместимост: Тъй като Луната ви е във воден знак, най-добре се съчетавате с Луна в Риби, Рак или Скорпион. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com