10 трика, с които да привлечете жената БЛИЗНАЦИ

20751
10 трика, с които да привлечете жената БЛИЗНАЦИ
Снимка: iStock

Тъй като са изключително адаптивни и изпълнени с ентусиазъм, жените Близнаци се смятат за спокойни, общителни и интелигентни. Този звезден знак се управлява от Меркурий, планетата на общуването, неговите обитатели са известни като социални пеперуди. Жените Близнаци могат да говорят с часове без прекъсване и затова биха предпочели мъж, който е отличен събеседник. И така, ако искате да впечатлите дамата Близнаци, предлагаме ви списък с умни начини да привлечете вниманието й и да я накарате да се влюби във вас. 

1. Пропуснете безинтересното и монотонното

Близнаците са хора, които постоянно търсят вълнения и приключения. Повтарящият се график без усилие убива интереса ѝ, като същевременно я прави неспокойна и отегчена. Бъдете креативни и се опитайте да поддържате вълнението живо с някои необичайни дейности, за да държите тази фатална жена на крак.

2. Бъдете професионалист във флиртуването

Тази жена е отличничка във флиртуването и затова очаква същото от партньора си. Да я подразните малко, като ѝ изпратите сладки дребни съобщения, е най-добрият начин да я съблазните, като същевременно запазите връзката си забавна и любопитна.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

3. Никога не казвайте "не" на разговора

Жената Близнаци очарова мъж, който е общителен също като нея. Тя оценява мъж, който може да се смесва във всяка група и да поддържа кръга забавен и засмян. Интересувайте се от нейните клюки и я зарибявайте по разнообразни теми, за да я ухажвате.

4. Бъдете забавни и развлекателни

Жената Близнаци никога не държи прекалено много на външния вид. Тя се нуждае от искряща личност, която да има добро излъчване и  чувство за хумор. Ако искате да я съблазните, шлифовайте остроумието си и дръжте под ръка забавните реплики, за да я забавлявате и да се харесате на вътрешното ѝ дете. 

5. Правете интересни планове с нея

Близнаците се нуждаят от партньор, който е готов да задоволи авантюристичната им душа. Изведете я на среща, мислете нестандартно и никога не позволявайте нещата да станат скучни, ако искате да спечелите сърцето ѝ.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

6. Дайте й изолация

Макар че жената Близнаци обожава общуването, тя също толкова се нуждае от собствено време и пространство, за да се подхранва отвътре. Не й отнемайте това и й осигурете време "за нея", за да й позволите да изследва скритите вътрешни чувства.

7. Накарайте я да види, че сте отговорен

Ако искате да спечелите сърцето на жена Близнаци, покажете ѝ, че сте отговорен и надежден. Жената Близнаци обича да се забавлява от време на време, но често предпочита мъж, който може да направи всичко за близките си.

8. Не я паникьосвайте

Не очаквайте от жената Близнаци да се впусне във връзка на секундата. Тя би искала да върви бавно и лесно и не обича никакви емоционални игри. Не си играйте на труднодостъпни и предприемайте смислени стъпки, които ще ускорят процеса.

4 зодии, които ще се къпят в пари през януари

9. Включвайте я в решенията си

Не карайте жената Близнаци да се чувства нежелана. Нейната личност се нуждае от мъж, който е надежден и автентичен и уважава мнението и чувствата ѝ. Тя винаги иска да бъде приоритетна в живота на своя мъж. Това ще засили вашата идентичност и стойност в сърцето ѝ.

10. Накарайте я да продължи да гадае

Близнаците обичат изненадите и за да спечелите вниманието ѝ, трябва да разтърсвате нещата и да я оставяте да гадае от време на време. Кажете ѝ, че сте планирали изненада за нея. Този тип поведение е наистина ценен в живота на Близнаците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com