4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023

21460
4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Това, което прави периодът толкова страхотен за вас, Овен, е, че тази седмица ви представя лесен избор. Това не е непременно защото изборът е прост, а защото сте свършили толкова много работа върху себе си, че идеята да трябва да избирате не изглежда плашеща. Точно на върха ще генерирате толкова много любов към себе си, повече от вероятно поради присъствието на Слънцето секстил Луна. Вашата седмица ще накара други хора да забележат, че сте силен човек и няма да позволите на обстоятелствата да ви разочароват. Ако се сблъскате с препятствие, вие ще го оцените и ако откриете, че можете да го премахнете, ще го направите, с лекота. Тази седмица е да намерите удовлетворение във всичко, което правите.

4 зодии, които не са добри ЛИДЕРИ

Някои хора се раждат със способността да ръководят, а други, които имат смелостта да поемат лидерски функции, понякога се провалят. Тре...

Тези 8 двойки зодии въобще не се разбират

РАК

Всичко е наред във вашия свят тази седмица, Рак, и това е защото можете да приемате предизвикателствата. Не можете да видите недостатъците на нищо през тази седмица; това не означава, че сте високомерен или наивен. Вашата положителна жилка просто изисква да обръщате по-малко внимание на цялата негативност и да се стремите към щастието, което знаете, че е налично. Тази седмица не усещате неща като „съмнение“, тъй като знаете, че не се отнася за вас и всеки, който има лошо отношение, може да си мърмори, колкото иска. Няма да ви пречи.

КОЗИРОГ

Не е за вярване, че тези зодии са най-суеверните

Представителите на различните зодии имат противоречиво отношение към астрологията, вариращо от пълното й отричане, до сляпо вярване в з...

Тази седмица е не само страхотна, но е и неочаквано успешна, тъй като не сте имали представа, че проблемите, с които се справяте в момента, някога ще приключат. Е, те са на път да приключат тази седмица и докато почувствате ефекта от първата четвърт на Луната в Близнаци, ще знаете, че вие също започвате на чисто. Ти също почти се отказа; мислехте, че поредицата ви от нещастие ще продължи, но все пак ето ви тук, с позитивизъм в сърцето си и стремеж да продължите. Накрая чувствате, че сте получили почивка, но също така е важно да знаете, че сте си дали тази почивка.

Трите зодии, които ще открият голямата любов през МАРТ

ЛЪВ

Чувствате се така, сякаш е ваш ред да блеснете тази седмица, тъй като сте се чувствали малко странно досега, а не както обикновено. Вашето отношение е „имитирай го, докато не стане реалност“ и въпреки че не сте готови за пълния блясък, ще го фалшифицирате, докато не успеете, и по някакъв начин това ще ви е достатъчно. Искате да се почувствате отново като стария си аз, което означава да бъдете обичани, обожавани и в центъра на вниманието. Ще имате това, което търсите, лъвове. Малко търпение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 15 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 15 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com