Тези 8 двойки зодии въобще не се разбират

21654
Тези 8 двойки зодии въобще не се разбират
Снимка: https://pixabay.com

Всеки зодиакален знак е съвместим или несъвместим с друг знак. Тук играе роля личността, нагласите, ценностите и целите в живота. Ако знакът ви е много съвместим, имате късмет. Ако от дълго време се карате, трябва да положите повече усилия, за да бъдете хармонични заедно. Последната стъпка е да се разделите.

Съвместимост на зодиакалните знаци: истина или глупости?

Една от най-популярните употреби на астрологията е да се изследва и анализира потенциалът на романтичните отношения между двама души. За да направим това, можем да разгледаме съвместимостта между различните зодиакални знаци.

Кои зодиакални знаци не са съвместими помежду си? 

Овен и Рак

Овенът е известен с това, че е импулсивен и директен, докато Ракът е чувствителен и емоционален. Това може да доведе до голямо напрежение в една връзка, тъй като Овенът може да не е в състояние да разбере емоционалните нужди на Рака, а Ракът може да се почувства наранен от прямотата на Овена.

Телец и Стрелец

Телецът е известен с това, че е практичен и здраво стъпил на земята, докато Стрелецът е авантюрист и обича свободата. Това може да доведе до конфликти по отношение на начина на живот и ценностите, а Телецът може да почувства, че Стрелецът не приема връзката сериозно. От време на време Телецът оценява спокойната вечер вкъщи, но на Стрелеца винаги му се иска да излезе и да направи нещо вълнуващо.

Близнаци и Скорпион

Близнаците са известни с това, че са общителни и адаптивни, докато Скорпионът е интензивен и притежателен. Това може да доведе до конфликти по отношение на доверието и ангажираността и Скорпионът може да почувства, че Близнаците не искат да се ангажират напълно емоционално в една връзка.

Зодиите, за които март ще бъде истинска приказка

Астролозите посочиха три зодии, които през март ще живеят като в приказка. Щастието им ще се дължи не само на промени в личния живот, н...

Рак и Водолей

Ракът е известен с това, че е чувствителен и емоционален, докато Водолеят е независим и неконвенционален. Това може да доведе до конфликти по отношение на независимостта и емоционалните нужди. Ракът може да почувства, че Водолеят не му дава емоционалната подкрепа, от която се нуждае. Ракът е домошар, докато Водолеят е по-скоро свободен дух - знаете какво може да произтече от това.

Лъв и Дева

Лъвът е известен с това, че е уверен и общителен, докато Девата е аналитична и резервирана. Това може да доведе до конфликти по отношение на общуването и личността, а Девата може да смята, че Лъвът е твърде суетен и арогантен.

Овен и Телец

ТОП 3 на най-страстните зодии

Близките взаимоотношения и честото показване на любов е много важно при една връзка, за да върви тя в правилната посока. Ако си търсите...

И двата знака са жизнерадостни - когато единият се замае, никой от тях няма да се откаже. Телецът постоянно ще иска да знае къде се намира в една връзка, което дразни Овена. Когато стане ясно, че връзката трябва да приключи, Овенът ще иска да изчезне, докато Телецът ще изисква постоянни обяснения.

Близнаци и Козирог

Искате ли рецепта за катастрофа? Вземете един зодиакален знак, който е известен с любовта си към забавлението и разговорите (Близнаци), и го съчетайте със знак, който е известен като работохолик и обича да планира всеки детайл от живота си (Козирог). Козирозите не обичат спонтанността и просто оставят нещата да се случват. Близнаците се разочароват доста бързо

Везни и Дева

Девите са склонни да бъдат критични към Везните, което кара тези знаци да спрат да вярват в себе си. От друга страна, Девата иска да бъде права практически през цялото време. Никакви логични аргументи не стигат до нея и това много лази по нервите на Везните. Няма никакъв смисъл да продължавате в тази връзка.
Напомняме ви, че всеки човек е уникален. Това, че не се разбирате, не означава, че е необходимо да скъсате веднага. Важно е да разгледате други фактори във връзката или да потърсите помощ от професионалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com