4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

2785
4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс
Снимка: iStock/Guliver

Близнаци

Социалното общуване, бъбривостта и участието във всичко - това са черти, които Близнаците трябва да издържат. Близнаците са склонни да общуват с всичко и всички и могат да накарат дори най-интровертния и мекушав човек да се отвори. Въпреки това дарбата да говорят понякога може да завладее Близнаците и да доведе до леко прегаряне.

Още: 4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

Да си постоянно в течение на всичко и да водиш разговори е трудно! Поради тази причина Близнаците могат да се възползват от това да си вземат отпуск и да оставят телефона си. Това ще даде на бъбривите Близнаци възможност да присъстват и наистина да приемат всичко, което светът може да им предложи.

Лъв

Като Лъв вие обичате да сте в центъра на вниманието и да привличате погледите. Незабавното удовлетворение, което предоставят социалните медии, е допаминът, от който се нуждаете, за да преживеете деня и безкрайното скролване понякога ще ви подейства по-добре. Няма нищо лошо в това да използвате социалните медии като своя лична макара и да сте в крак с тенденциите, но това е хлъзгав път към загубата на любимото ви самочувствие.

Включете телефона си на самолетен режим и опознайте големия град и всичко, което предлага. Все още можете да снимате всичко за перфектно поддържания си профил в социалната мрежа, но ги публикувайте по-късно. Освен това да ти липсват е страхотно усещане, така че да оставиш последователите си да се чудят къде си заминал, означава само повече харесвания и ангажираност, когато отново започнеш да публикуваш.

Стрелец

Стрелците са толкова склонни да търсят знания и нови преживявания, че за тях пътуването е безсмислено. Едно от качествата на Стрелците е, че те не искат да скучаят или да се обвързват, но това, че часове наред са забили нос в телефона, ги приковава по начин, който не осъзнават. Наистина ли се наслаждавате на нови преживявания, ако проучвате следващото нещо в списъка си? Приемете малко номадски живот и утолете жаждата си за приключения, Стрелци. Просто го направете без смартфона, залепен за ръката ви.

Водолей

Още: През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Водолеите обичат да бъдат сами точно толкова, колкото и да участват в нещо значимо. Телефонът ви е врата към всички социални проблеми, в които инвестирате, и към по-креативни идеи, но също така разсейва и задушава иновативните ви желания. Работата и страстта ви страдат, защото търсите вдъхновение от малкия екран, вместо да се наслаждавате на красотата на света около вас. Затова опаковайте необходимото, сложете телефона в жабката и се замислете какво ви предлага светът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4 зодии, на които е по-добре да не разкриваме тайните си

Горещата кръв на тези зодии ще кипне в утрешния ден!

Дневен хороскоп за 12 юни 2024 г.

В сряда: Музата на парите ще вдъхнови 4 зодии за финансов успех!

На 12 юни: Числото 12 ще накара Съдбата да се усмихне на 4 зодии!

Хороскоп за утре,12 юни: Пред Везните са "блеснали житата", а Лъв за "бой" се стяга

Фаза на Луната на 12 юни 2024 г.

Кои зодии ги очаква Сиромашко лято - няма да им върви с парите!

5 зодии, които ще имат най-голям късмет до 17 юни 2024

Зодиите, които ще бележат големи победи в средата на юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com