4 зодии, които ще бъдат окрилени от любовта в края на януари

6641
4 зодии, които ще бъдат окрилени от любовта в края на януари
Снимка: iStock

Въпреки факта, че е високосна година, през 2024 г. създаването на двойки, началото на връзката и преходът към ново ниво ще бъдат успешни. За кого втората половина на януари ще бъде особено успешна?

Телец

Втората половина на януари за Телците ще бъде богата на приятни емоции и незабравими моменти. Телците, които в момента са все още необвързани, ще могат да срещнат специален човек. В него скоро ще намерите сродна душа и много допирни точки. Ще се изненадате колко удобно ще общувате с нов познат. Неговата подкрепа и приемане на вашата личност и характер ще бъде особено ценно за вас.

Телците, които вече са във връзка, може да искат да добавят малко блясък към връзката. Драконът не препоръчва да търсите приключения, за да не злепоставите партньора си. Ако все пак искате по някакъв начин да освежите чувствата си, организирайте необичайна среща или отидете на кратко пътуване заедно. Също така полезни за връзките ще бъдат игрите, в които можете да опознаете партньора си по-добре чрез въпроси.

4 зодии, които ще са галениците на съдбата до края на януари

Везни

В края на януари Везните ще имат много възможности да подобрят любовните си отношения. Везните, които вече са двойка, ще се почувстват готови да пренесат нещата на следващото ниво. През първия месец от годината ще се увеличи шансът да получите предложение, да изберете точна дата за сватба или да забременеете. Вие и вашият партньор уверено ще стъпите на ново ниво, като по този начин ще докажете един на друг искреността на вашите чувства.

Все още необвързаните Везни също няма да скучаят през януари. Тези, които искат да изградят връзки, имат големи шансове за създаване на нови запознанства.

Козирог

Втората половина на януари ще бъде изпълнена с приключения, пътувания, срещи и събития. Самотните Козирози ще станат център на внимание и ще привлекат с чара си някои достойни кандидати. Не пришпорвайте нещата, дори да изглежда, че е любов от пръв поглед. Засега спазвайте дистанция, като внимателно проверявате чистотата на мислите на потенциалния си ухажор.

Интересни събития очакват семейните Козирози в компанията на любимия човек. Можете спокойно да планирате пътуване за двама за втората половина на месеца, например до спа център или екохотел извън града. Задължително е да се наслаждавате на компанията си далеч от суетата на шумни хора.

Епохално събитие за 4 зодии до края на януари - щастието идва за тях!

Водолей

Краят на месеца обещава да бъде щастлив за Водолеите. Всички стари конфликти и оплаквания ще бъдат решени и простени. Семейните двойки ще могат да възвърнат доверието във връзката, като работят върху своите грешки и черти на характера. Януари ще покаже, че сте достойни един за друг, тъй като сте искали да поправите всичко по възрастен начин. Можете да помислите за по-нататъшното развитие на съюза.

Самотните Водолеи трябва да се научат да слушат сърцето си, а не мнението на другите. Особено важно е да се отговори твърдо на роднини, които упорито молят за сватба и внуци. Не трябва да следвате примера им, рискувайки собственото си щастие и психическо здраве. Освен това, Зеленият дракон наистина иска първо да обичате себе си. И той ще ви даде специален подарък малко по-късно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 14 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 14 май 2024

Дневен хороскоп за 14 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com