4 зодии, които ще са сами през високосната 2024 година на Дракона

3290
4 зодии, които ще са сами през високосната 2024 година на Дракона
Снимка: iStock

Ако вашето съзвездие е в този списък, не се отчайвайте и опитайте да играете карти - определено ще имате късмет с тях. Поне, ако се вярва на поговорката, този механизъм работи така.

Високосната година често носи промени на хората в много области на живота, 2024 не е изключение: обещава да бъде време на голяма и чиста любов, а понякога и на дребни и мръсни страсти, но, за съжаление, не за всички зодии. Късметът в романтиката най-често идва напълно случайно, а в тази рулетка, уви, не сте имали много късмет, ако случайно сте родени под тези знаци на зодиакалния кръг.

Внимавайте с тези зодии! Могат да излъжат и Хитър Петър!

1. Близнаци

Близнаци, със своята двойнствена природа, често попадат във вихъра на съмнения и колебания. През 2024 г. тези хора може да се сблъскат с повишена несигурност в отношенията. Новите запознанства за Близнаци ще се окажат твърде нестабилни, което ще обезсили опитите им да установят дългосрочни връзки с някого. Неконтролируемата жажда за промяна ще им попречи да срещнат истинската любов. Промените в живота им все пак ще настъпят, но в кариерата. И изобилието от работни проблеми на ново място ще заеме цялото им свободно време, което ще отвлече вниманието на представителите на зодия Близнаци от личния им живот.

2. Везни

Тези хора, които според хороскопа, се стремят към хармония в отношенията, сърцето им изисква баланс и стабилност. Те търсят перфектната комбинация от доброта на душата и привлекателен външен вид. За носителите на зодия Везни 2024 г. може да се окаже истинско изпитание, тъй като търсенето на идеал ще бъде непосилна задача. Натрапчивите мисли за недостатъците и несъвършенствата на потенциалния партньор ще създадат бариери пред истинската любов. Затова Везните ще прекарат цялата година в анализиране и мечтаене за идеалния принц или принцеса, вместо просто да се доверят на чувствата си.

4 зодии ще изтеглят късата клечка през новата седмица - ето кои са те!

3. Скорпион

Скорпионите се влюбват с висок интензитет, защото страстта им няма граници. Всичко би било наред, но тези хора поставят високи стандарти за своите партньори, за които имат по-големи планове. За Скорпион 2024 г. ще бъде трудна заради големите им очаквания и това ще се превърне в бариера за започване на каквато и да е връзка. Хората, родени под този знак, ще се сблъскат с проблема да не приемат половинките си такива, каквито са.

4. Риби

Рибите имат мечтателен и идеализиран възглед за любовта. Те създават цветни картини на взаимоотношения в главите си, като често се губят в собствените си фантазии. 2024 година ще бъде истинско предизвикателство за родените под този зодиакален знак, защото мечтите им абсолютно няма да съвпадат с реалността. Рибите ще срещнат добър човек за връзка, но много бързо ще се отрекат от него, забелязвайки първото несъответствие с картината в главата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com