Черен четвъртък ще имат 4 зодии

19088
Черен четвъртък ще имат 4 зодии
Снимка: iStock

Черен Четвъртък е денят, който е облечен в много мистика и който всеки чака с известно трепетание. Този ужасен ден носи негативност и мрачност, което със сигурност ще засегне много хора в света. Нашият астрологичен екип просто не можеше да пропусне шанса да анализира въздействието на Черния Четвъртък върху различните зодии, като постави акцент върху четирите зодии, които са подложени на най-голямото нужда за силната защита срещу мрачното влияние.

Овен

Овните вероятно ще се чувстват напрегнати и неудобно през Черния Четвъртък, тъй като техните близки ще оказват голямо влияние върху тях, като не ще одобрят много от техните действия. Най-доброто решение за Овните е да избягат от селяните и да се изолират в своя свят на спокойствие.

Близнаци

Близнаците също ще имат трудности, тъй като те ще се чувстват уязвими и несигурни в този ден. Обратното влияние на мрачните сили ще ги кара да се чувстват като на гърба на някой, който може да нарани душата им. За да се избяга от това, те трябва да поставят магнетична защита около себе си и да се погрижат за собственото си благополучие.

Дева

Девите ще бъдат едни от най-страдащите зодии на Черния Четвъртък, тъй като те ще се чувстват забравени и незащитени в света. Техните семейства може да им се откажат в този ден, като създават все по-голямо напрежение. За да се защитят, те трябва да научат да изградят магнетична защита и да се защитават бдително от мрачното влияние.

Водолей

Водолеите ще се чувстват напрегнати и изморени с мисли, като се борят с външна силова притиска. Изчерпването може да ги накара да осъзнаят, че трябва да се защитят от мрачния въздействие и да се замислят за собственото им благополучие. Те може да открият утеха в медитацията и да си утвърдят магнетичната защита.

Черният Четвъртък може да бъде труден ден за някои от зодиите, особено за Овните, Близнаците, Девите и Водолеите. Въпреки това, това не означава, че трябва да се чувствате сковани в страх. Със съзнателна защита и магнетична сила, вие можете да се предпазите от мрачното влияние и да живеете пълноценен живот, борейки се с въздействието на Черния Четвъртък. Не забравяйте, това е само един ден, който ще отиде и ще бъде заменен от другия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Дневен хороскоп за 3 май 2024 г.

Фаза на Луната на 3 май 2024 г.

Майското Новолуние ще донесе много пари на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!
На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Разпети Петък е празник, който е с много символика в християнската култура, но неговото астрологично въздействие също няма как да остане незабелязано....