Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Датата през 2024 година, която е фатална за много бракове

21 юни 2024, 16:59 часа

Затъмнението във Везни и Овен през следващите две години носи внезапни обрати в любовните отношения, поради което астролозите прогнозират много разводи през 2024 г. Особено критична за много бракове ще е една дата през тази година. 

Най-критичната дата за браковете през 2024

Това е датата 2 октомври 2024 година. 

Всяка година затъмненията сменят знаците на хороскопа. През последната година и половина се движи по съзвездията Скорпион и Телец и бавно се придвижва към Везни и Овен до 2025 г. Това са знаци за връзки, партньорства, сватби, разводи, както и егоизъм и инициативност.

След 20 юни 2024 тези зодии ще преживят нещо, което ще промени живота им 

Първото затъмнение беше в Овен, който е огнен кардинален знак, което означава, че е отговорен за драстични промени в отношенията и целите в живота. Не се изненадвайте, ако някой от хората, родени под знаците на Овен, Стрелец или Лъв, помисли за драстични промени в живота си - внезапно смени работата си, подаде молба за развод или се премести в друга държава.

В случая най-голямо изкушение от развода ще е за Овните, които буквално могат да преобърнат живота на цялото си семейство Всички ще се сблъскаме с остро анализиране на отношенията в любовта и на работното място, защото възелът на миналото ще застане в знака на Везни. Това ще предизвика безпрецедентен скок на разводите.

Не се изненадвайте, ако изпитате желание да се разделите с партньора си и да започнете отначало. Точно така действа влиянието на затъмнението! Възелът на бъдещето ще следва знака на Овен.

Ще се научим как да живеем по собствените си правила, да сме проактивни и да не се страхуваме от желанията си. Астролозите обаче казват, че това ще е добре за повечето знаци от Зодиака, защото ще бъдат убедени, че разводът е ключът към разрешението на всичките им проблеми.

Ако в брака ви се е прокраднала криза, трябва да си признаете и да започнете да работите върху нея, съветват астролозите. След затъмненията във Везни, на 2 октомври 2024 г. много двойки ще вземат решение за развод.

Затова имайте предвид, че около тази дата може да се появи желание за прекратяване на отношенията или развод, но връщане назад няма да има. Звездите ще сложат своя печат върху това решение, което ще промени целия ви живот.

Пълнолуние на 21 юни 2024 - какво ще донесе на всяка зодия

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес