Декември 2023 г. ще е доста жесток откъм финанси за някои зодии

10564
Декември 2023 г. ще е доста жесток откъм финанси за някои зодии
Снимка: iStock

Овен

За Овните сега е по-добре да избягват общуването с хитри хора. Всички финансови въпроси трябва да се водят с изпитани във времето лица. Важно е да вървите напред рамо до рамо само с тези, на които имате доверие.

Телец

За Венера периодът на подем ще приключи в началото на декември, така че Телците ще започнат бързо да губят силата си. По-добре е да не влизате в сянка в началото на декември, но се опитайте да завършите всички най-важни неща в първите дни.

Близнаци

До 13 декември Близнаците трябва да спрат да говорят за плановете си на външни лица. Този вид съвети ще бъдат важни заради ретро Меркурий. Астролозите силно съветват да поддържате независимост във всичко.

Направете го преди Нова година: 5 зодии ще изпитат невероятен късмет през декември 2023 г.

Рак

Раците трябва да се отърват от боклука и да подредят нещата. Това е много важно, защото финансовият успех ще изисква пълен ред. Ще трябва да се настроите бойно, да се справите с натрупаните проблеми и задачи и да планирате предварително всичко за новогодишните празници.

Лъв

Лъвовете ще продължат да се радват на финансов късмет, въпреки влошената позиция на Меркурий и Венера. В края на годината Лъвовете ще успеят да разрешат много проблеми и да увеличат доходите си, да придобият нова мотивация и да инвестират пари правилно.

Дева

Финансовият късмет ще продължи да се усмихва на Девите, но само до 12 декември включително, защото тогава ще започне периода на ретро Меркурий. Тези хора ще могат да се справят както с монотонни и трудни работни, така и с творчески задачи, но е добре всичко това да стане преди 13 декември.

Везни

На 4-ти Венера, главният покровител на Везни, започва своето пътуване под егидата на Скорпион, така че Везните ще изпитат намаляване на късмета, енергията и силата. Първите дни от месеца можете да прекарате в активна работа и пазаруване или да ги посветите на смяна на обстановката.

Тези зодии имат най-големите и златни сърца

Скорпион

Напълно възможно е през декември на Скорпионите да им се наложи да похарчат голяма сума – за подарък или за себе си, за къща. Някои разходи ще бъдат неочаквани, така че е по-добре да бъдете изключително внимателни.

Стрелец

За Срелците декември ще бъде доста продуктивен, но труден. Астролозите съветват да не поемат излишни рискове и да не влагат пари и усилия в съмнителни проекти. Началото на месеца ще бъде много светло и продуктивно.

Козирог

Декември е изключително необичаен и труден период, през който е по-добре Козирозите да се съсредоточат върху отговорностите и работата. Ще трябва да работите повече, а също и да правите важни покупки.

Водолей

Като цяло декември е подходящ за финансова активност на Водолеите. На 4 и 13 ги очаква енергийно преструктуриране. Енергията на планетите Венера и Меркурий ще стане по-малко креативна, така че след 4 и 13 декември е по-добре да не харчите необмислено.

Риби

Идва време, което не е подходящо за пазаруване, всякакви финансови транзакции и смяна на обстановката. Ето защо подготовката за новогодишните празници ще трябва да се направи преди 13-ти, или още по-добре, дори по-рано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Всеки си носи кръста, но някои зодии носят по цели два!

Ударно начало на май за 4 зодии - нищо не може да ги спре!

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com