Дневен любовен хороскоп за 22 март 2024

4303
Дневен любовен хороскоп за 22 март 2024
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Може да не ви интересува какви са шансовете, колко голям е залогът или дори мисълта за загуба. Днес ви интересува само преследването на любовта. Готови сте да направите всичко необходимо, за да накарате човека на вашите мечти да се интересува от вас, както вие се интересувате от него - дори ако това включва да направите или кажете нещо скандално.

Телец

Още: Пролет пуква: Сърцата на 4 зодии ще се събудят за любовта!

Ако сте необвързани и търсите любов, тогава би било от полза да отидете на някое място с чуждестранно или екзотично усещане, дори и да е само на един километър от вас. Небесната конфигурация на деня предполага, че ако се изгубите в друга култура или различен набор от вярвания, този, който търсите, може да ви намери, и то бързо!

Близнаци

Небесният състав на деня може да направи този ден толкова енергичен, че със сигурност няма да пожелаете да седите спокойно. Има такова усещане за забавление и смях във въздуха! Може да пожелаете да организирате парти или да поканите други да прекарат малко време с вас. Това също е чудесен шанс да се срещнете с бивши любовници, които все още имат малко пламък за вас.

Рак

Небесният план за деня може да направи този ден толкова енергичен, че определено няма да искате да седите тихо. Има такова усещане за забавление и смях във въздуха! Може да пожелаете да организирате парти или да поканите други да прекарат известно време с вас. Това също е чудесен шанс да срещнете бивши любовници, които все още имат малко искра за вас.

Лъв

Вероятно ще прекарате по-голямата част от деня усмихнати. Независимо дали вече сте в постоянна връзка или не, небесният състав създава време, когато всичко изглежда слънчево, независимо какво е времето. Може да срещнете някой много интересен, но ключовият фактор ще бъде тяхното чувство за хумор, както и способността им да говорят за философски въпроси с усмивка на лицето.

Дева

Няма да имате друг избор, освен да спрете да бъдете трудолюбиви и отговорни и да бъдете много спокойни. Небесният състав вероятно ще ви накара да се смеете, преди денят да свърши, и това може да не е защото намирате собствената си компания за особено смешна. Забележителен човек може да открие темата, която ви кара да се кикотите безпомощно, и няма да спре да се шегува с това.

Везни

Небесният състав прави един доста разкриващ ден. Има много възможности да излезете и да си прекарате чудесно. Романтиката може да ви хване неподготвен, тъй като можете да срещнете някой, който споделя същото чувство за хумор: остроумен и леко различен. Имате много за обсъждане, особено вкуса ви към хумора. Това може да е дългосрочен смях.

Скорпион

Небесната линия на деня предполага, че имате всички шансове да накарате приятели и близки да се чувстват добре. Ако планирате вечеря или излет, ще бъде много забавно. И ако търсите романтика, първото ви представяне може да е шега, която и двамата ще намерите за изключително смешна. Това може да е един шантав ден, който няма да забравите.

Стрелец

Текущата планетарна конфигурация прави вас и вашия партньор пълни с ярки идеи за всеки аспект от живота. Това е страхотно време да планирате необичайна екскурзия за деня. Също така е подходящо време за носталгия и за срещи с приятели от миналото. И двамата ще сте в оптимистично настроение и ще търсите забавления и развлечения.

Козирог

Вие сте готови да поемете някои рискове днес, що се отнася до любовта, и сте отворени за малко страстно приключение. Небесната конфигурация на деня изкарва дявола във вас и сте готови да кажете „да“ на обещаваща връзка, от която може да сте се въздържали от страх да не бъдете наранени. Други може да са учудени от смелостта ви, но за първи път не ви пука.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 18-24 март 2024

Водолей

Днес партньорите може да ви отведат на странно пътешествие. Може да отидете на места, на които никога не сте били, но които със сигурност ще искате да посетите отново. Ако сте необвързани, може да срещнете някой възхитителен и завладяващ в група или клуб, където другите споделят вашите собствени интереси. Всяко необичайно или различно място би било мястото, където да отидете.

Риби

Обикновено се радвате на чувство за близост и познанство с приятели и партньори, но днес може да ви се прииска да се измъкнете от всички и да имате малко време и пространство за себе си. Това всъщност може да бъде много важно, тъй като ще презареди батериите ви и ще ви даде шанс да промените своя възглед и отношение към няколко неща. Направете го.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com