Кой цвят портмоне е най-подходящ според зодията?

24177
Кой цвят портмоне е най-подходящ според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че ако изберете и купите правилния портфейл според зодията си, той ще привлече приток на пари и късмет в живота ви?

Астролозите твърдят, че богатството зависи не само от постоянството, работоспособността и кариерните амбиции, но е заложено в нас от самата природа.

Кой цвят портмоне е най-подходящ според зодията?

Овен

Скъп кожен портфейл би бил отличен подарък за Овен. Овните обожават лукса и статуса. Такъв аксесоар ще повиши самочувствието им и ще им помогне да придобият увереност в собствените си способности. Цветовете, които привличат пари за Овен са червено, наситено пурпурно, коралово, жълто и златно.

Телец

Телецът е свой собствен талисман. С необходимата упоритост и решителност той ще постигне желаното финансово благополучие по-бързо от другите зодии. Въпреки това, той може да ускори процеса, като избере портфейл в ярко жълто или тъмно зелено, изумрудени нюанси. В идеалния случай портфейлът ще бъде лишен от надписи и рисунки.

Близнаци

Астролозите съветват Близнаците да се бръкнат за 2 портфейла наведнъж. Единият от тях трябва да е зелен, а вторият жълт. Такава успешна комбинация ще привлече пари и значително ще подобри финансовото им състояние.

4 зодии, които са най-добрите лели и чичовци

Рак

Портфейл за Рак, който ще носи късмет е аксесоар с много отделения. Ракът е размножаващ се и икономичен знак на зодиака. Според паричния хороскоп на зодиака цветът на портфейла за Рак трябва да бъде в светли нюанси. Бледолилав, светлозелен или сребрист портфейл е идеален.

Лъв

Цветът на портфейла Лъв е ярък, богат и провокативен. Нюанси на алено, лилаво, оранжево, ярко синьо, смарагд ще събудят в него желание да върви към целта си и да не се отклонява, когато се появят препятствия. Препоръчително е да купите портфейл, щедро украсен с искри, камъни и рисунки - това ще подчертае природата на Лъва, която е склонна към лукс.

Зодия Дева

Девата е известен ценител на практичност и удобство. Следователно не само формата, но и цветът на портфейла Дева трябва да бъдат обмислени до най-малкия детайл. Бели, черни и сини цветове ще донесат финансово благополучие на Девата. Формата на портфейла трябва да е възможно най-компактна и да не заема много място в джоба или чантата ви.

Зодия Везни

Везните ценят оригиналността и оригиналността. Ексклузивен портфейл е идеалният подарък за тази зодия. Светлите нюанси на синьо и тюркоаз са идеалният цвят на портфейла за Везни. Препоръчително е да изберете аксесоар с кристали и ярки акценти.

Зодия Скорпион

Родените под този знак ценят скъпите и елегантни неща. Искате ли не само да зарадвате Скорпиона, но и да привлечете късмет в живота му? Тогава не забравяйте да изберете цветове на портфейла като: наситено червено, ослепително златно, оптимистично жълто и оранжево. Аксесоари с комбинации от тези нюанси също са добре дошли.

На кои зодии е писано да намерят истинската любов през 2024 г.

Зодия Стрелец

Ярките портфейли са отличен подарък за представител на този знак. Паричният хороскоп съветва Стрелците да носят аксесоари в топло кафяво, наситено синьо и черно.

 Зодия Козирог

Козирозите са едни от малкото хора, които предпочитат изключително класически модели. Малко портмоне или компактен портфейл с много отделения ще им подхожда. Цветовете на портфейла за Козирог са лилаво, зелено и кафяво.

Зодия Водолей

Водолеите предпочитат неща, направени на ръка. В идеалния случай вие ще създадете и подарите този аксесоар. Водолеят никога няма да забрави такъв знак на внимание. Какъв цвят подхожда на Водолея? Изключително нюанси на водния цвят - тюркоаз, ултрамарин, син, сив.

Зодия Риба

Рибите са най-сантименталният знак от зодиака. Те обичат ретро неща и ще се зарадват на винтидж портфейл. Подходящите цветове включват бяло, морско, сребристо и стоманени нюанси.

Благодарение на нашите съвети лесно ще разберете как да изберете портфейл според зодията си и ще можете да зарадвате себе си или близките си не само с красив, но и смислен подарък, който ще привлече късмета в живота си и да подобрите финансовите си възможности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com