Любовна несъвместимост: Тези зодии не могат да живеят заедно и се развеждат най-бързо

36946
Любовна несъвместимост: Тези зодии не могат да живеят заедно и се развеждат най-бързо
Снимка: iStock

Някои съюзи изглеждат създадени от небето: техният съвместен живот е раят на земята. А други двойки представители на зодиите, след като се оженят, започват да се карат, а след това се развеждат. Кой е несъвместим в любовта?

Овенът и Скорпионът са неподходящи за семеен живот

Овен и Скорпион са две страстни зодии. Но именно остротата на характерите на техните собственици често води до конфликти и съперничество в отношенията. Овен и Скорпион също са противоположни по своите елементи и са надарени с високо самочувствие. Заради това в ежедневието често възниква борба за лидерство. Въпреки страстта в романтиката и флирта в началото, в семейния живот Овенът и Скорпионът ще бъдат ревниви и ще се стремят да контролират половинката си. Което също може да предизвика напрежение в отношенията.

Като цяло влюбените Овен и Скорпион могат да създадат страстна и динамична двойка. Но такива силни личности с различия в подхода към отношенията може да не са подходящи за брак.

Кои зодии да не си четат хороскопа - те са родени с късмет!

Дева и Близнаци са несъвместими в любовта

Дева и Близнаци имат различни подходи към живота и отношенията. И това определено ще се отрази на семейния живот. Представителят на земния елемент в двойката е практичен, организиран и аналитичен. Докато човекът от въздушния елемент, тоест Близнаци, е по-фриволен, общителен и променлив. Тези различия могат да създадат напрежение в отношенията и да затруднят съвместното вземане на решения.

Освен това, Девите са склонни към критика и перфекционизъм. Затова животът с непредвидими и нестабилни партньори (Близнаци) може да бъде труден. Такива очевидни различия в характера определено ще предизвикат раздразнение и конфликти в ежедневието, поради което съпрузите често ще се карат.

Ако влюбените (Дева и Близнаци) искат да се оженят, тогава още преди брака те трябва да се научат да намират компромис, да уважават различията помежду си и да приемат партньора си такъв, какъвто е. Но дори и с такива умения, съвместимостта в брака на Дева и Близнаци е ниска.

Зодии дати на раждане - всичко за зодиите на едно място (Таблица)

Стрелец и Водолей няма да могат да бъдат дълго заедно

Друга двойка, която едва ли ще издържи дълго в брака, са Стрелец и Водолей. И основната причина е тяхната несъвместимост в любовта: силна разлика в характера и подхода към живота. Носителят на зодия Стрелец обича свободата и е склонен към независимост, има нужда от приключения и нови преживявания. Въпреки че е важно партньорът от зодия Водолей понякога да бъде емоционално необвързан, починете си от любимия човек и се насладете на интелектуално хоби.

Освен това, Стрелецът в двойка най-вероятно ще се окаже по-оптимистичен и екстровертен партньор, но Водолеят ще бъде независим и индивидуалистичен. Тези различия в характера на влюбените могат просто да доведат до безкрайни конфликти и изясняване на отношенията. Защото съпрузите ще имат различни идеи за това как да прекарват свободното си време и да решават проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com