Мъжете от тези 4 зодии са истински енергийни вампири

18438
Мъжете от тези 4 зодии са истински енергийни вампири
Снимка: iStock

След разговор с тези момчета се чувстваш 100 години по-стар.

1. Овен

Често близкото общуване с мъжете Овен води до тежък срив. Интересното е, че те не полагат никакви усилия. Това става от само себе си. Факт е, че Овните са невероятно активни - с действията си те буквално призовават към активност всеки, който е наблизо. Най-много отива към най-близкия. Такива мъже не могат да седят мирно и като се впуснат в едно приключение след друго, винаги влачат със себе си някой от своите приятели или романтичен партньор. И те се съгласяват, дори и да не се интересуват от тази инициатива. Чара и харизмата на мъжете Овен се превръщат в капан за другите - докато самият инициатор наистина се наслаждава на процеса, този, който се съгласи с условията му, страда и се преструва, че всичко е наред.

Как да засилим енергията си според зодията?

2. Рак

Мъжете Рак са основно жертвоготовният тип енергиен вампир. Това означава, че те привличат вниманието към себе си, като играят най-нещастния човек на света и призовават за съчувствие. Раците обичат да внушават чувство за вина на своите приятели и близки, така че те, опитвайки се да ги умилостивят, изпълняват всяка тяхна прищявка. Когато на мъжете Рак им посочват грешките, те не признават, а по-скоро отричат ​​вината си до последно. В същото време не забравят да изиграят драматична сцена. Това прехвърляне на отговорност ще изтощи всеки. Е, с изключение на самите Раци.

3. Скорпион

Скорпионите са доста трудни във връзките. За разлика от Раците, техният енергиен вампиризъм е изграден не върху самосъжаление, а върху потискане на другите и натрапчиви опити да утвърдят своя авторитет. Накратко, мъжете от тази зодия са доста токсични „алфа мъже“. Тяхната арогантност обаче е само прикритие за неувереност в себе си. Именно тя кара Скорпионите постоянно да търсят потвърждение за своята мъжка жизнеспособност. Такава двойна игра ги тласка към неадекватно поведение.

Четирите зодии, които могат да четат енергията на хората

4. Водолей

Сред мъжете от тази зодия често се среща нарцистичен тип енергиен вампир – тоест напълно концентриран върху себе си и своята уникалност. Да, с тях е забавно и изглежда, че няма да намерите по-добри приятели, но това се случва само ако Водолеят вижда полза за себе си в общуването ви. Веднага щом изчезнат последните допирни точки, тогава - довиждане. Такива мъже се обграждат само с хора, които хранят егото им. Затова близките им, без да осъзнават, стават жертви на манипулация – постоянно се чувстват длъжни да хвалят своя Водолей и едва ли не да благодарят на небето, че им е изпратило този прекрасен човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Как страда всяка зодия?

Дневен хороскоп за 18 май 2024 г.

Фаза на Луната на 18 май 2024 г.

Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии

Любовта ще почука на вратата на тези зодии след 17 май 2024

Нещо ви пречи да постигнете целите си: Ето каква е ролята на зодиите

В петък: Тези 2 зодии трябва да поискат помощ днес, за да се радват на изобилие утре

На 17 май: 3 зодиакални знака преодоляват тъгата и се освобождават от самотата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 17 май 2024

4 зодии поемат по съвсем неочакван житейски път в края на пролетта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com