Четирите зодии, които могат да четат енергията на хората

24726
Четирите зодии, които могат да четат енергията на хората
Снимка: Pexels

Чували ли сте как някои ваши познати казват, че даден човек има добра или лоша енергия? Е, напълно възможно е да са прави. Според астрологията има четири зодии, които почти безпогрешно разчитат енергията на хората. Вижте кои са те: 

1. Овен 

Агресивни, капризни и арогантни: Тези 4 зодии вероятно ще спечелят всяка битка

Хората, принадлежащи към тези 4 зодии, са агресивни и доминиращи. Те правят всичко възможно, за да спечелят всеки спор или конфронтация...

Най-добрият психически и енергиен четец, Овенът е толкова проницателен, чудно е, че всички те не откриват практики в лечебните изкуства. Човек може да не си мисли, че Овен ще има търпението да се справи с невидима променлива, но всъщност те са експерти, за да разберат какво се случва в друг човек. Овенът е един от най-грижовните зодии, въпреки огнената им природа. Техният начин да помогнат е да идентифицират какво не е наред и след това да говорят подробно за това, с цел да облекчат всякакви страхове у човека, чиято енергия е „изключена“. Ако имате високи стандарти, когато става въпрос за изцеление, определено първо отидете при Овен.

2. Рак 

Ако има знак, който би бил свързан с изцеление и енергийна работа, това би трябвало да е Рак. Това не е просто нещо, което се появява естествено за Рака - това е тяхното първородство; те притежават полето. Те най-добре ви карат да се чувствате комфортно. Всъщност утешаването на приятелите им ги кара да се чувстват добре. От всички водни знаци Раците са най-добрите лечители и всеки Рак е истински съпричастник. Това е Рак, който ще намерите в дневния спа център, като прецените от какво се нуждаете, за да направите вашето спа изживяване перфектно. О, разбира се, всички обичаме ароматерапията, но Ракът знае какво етерично масло ще ви е необходимо, за да излекувате каквито и да е проблеми, които могат да ви разболеят.

3. Дева 

3 зодии, които вероятно ще получат повишение през юни

Три от знаците на зодиака трябва добре да се запознаят с  астрологичните прогнози за месец юни, за да знаят какво им предстои и да...

Девата винаги получава краткия край на пръчката, когато става въпрос за описания, но истината е, че родените под знака на Дева са полезни, състрадателни, любвеобилни хора, които могат да се справят с почти всички в стаята. Тъй като са Деви, те са естествено трудни, което прави помощта им нежелана. И честно казано, няма такова нещо като зодия без емоции, но често Девите се изобразяват като такива. В действителност Девата обича да утешава най-близките си близки. В лош ден обаче Девите могат да бъдат малко с висока поддръжка. И все пак, ако Девата може да заобиколи тази тяхна „залепена омразна“ репутация, те наистина могат да видят човек и да помогнат. (Забавен факт: Девата обича да помага - те просто не искат вие да го знаете!)

4. Телец

Много проницателен и почти необичаен в своите открития, Телецът е изненадващо отворен към невидимите светове и като лечители те превъзхождат. Може да не ги намерите да правят Рейки, тъй като е прекалено опитомен за техния вкус, но ще ги намерите в трудова терапия, работеща върху пациенти, които са във физически компрометирани позиции. Като земни знаци, те са склонни да поддържат обоснован подход към изцелението си. Те знаят къде те болиши са страхотни масажисти. В крайна сметка, страхотният масажист не е ли нещо повече от някой, който ви търка гърба? О, да, и Телецът е онзи работник, който знае точно къде се нуждаете от облекчение ... защото те могат да прочетат вашата енергия. Внимавайте обаче - Телецът е най-отбранителната от всички зодии. Така че понякога може да бъдете посрещнати с тяхното необичайно отношение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com