Пълнолуние на 24 февруари: Какво ще донесе на зодиите

11958
Пълнолуние на 24 февруари: Какво ще донесе на зодиите
Снимка: iStock

Пълнолунието на 24 февруари 2024 ще е в Дева, а Слънцето ще бъде в Риби. Този период може да донесе емоционална нестабилност на някои зодии. Ето каква е астрологичната прогноза за всички зодиакални знаци.

Овен

Под влияние на пълнолунието Овните ще бъдат особено завладени от емоции.

Предупредете близките си, че тези дни ще сте особено чувствителни. Всяка шега или небрежна забележка може да ви разплаче. Но това има и своите предимства – ще станете по-отворени и ще сте по-склонни да споделяте чувствата си с другите.

Телец

По време на това пълнолуние ще ви е особено трудно да балансирате между семейството и работата. Освен това ще се почувствате виновни, че не сте обърнали нужното внимание на семейството си. Звездите препоръчват да не пренебрегвате това чувство, а да се опитате да коригирате ситуацията. Прекарайте повече време с децата си, организирайте романтична вечеря за партньора си, помагайте на по-възрастните членове на семейството си.

Зодиите, които ще започнат нов живот в края на февруари 2024

Близнаци

Общителните Близнаци ще усетят допълнителен прилив на социална енергия.

Звездите препоръчват да изразявате идеите си по-смело, както на работа, така и в отношенията с приятелите. Пълнолунието в Дева ще накара другите да ви слушат.

Рак

По време на това пълнолуние Раците ще бъдат най-загрижени от темата за материалното богатство.

Ще искате да очертаете бюджета си до всяка стотинка, като класирате желаните покупки от наистина необходими до импулсивни. Тези пориви не трябва да се пренебрегват. Звездите ви дават шанс да направите финансовата страна на живота си по-стабилна.

Лъв

Това пълнолуние ще донесе апатия дори на активните и оптимистични Лъвове. Те ще станат по-затворени и уязвими.

През този период си струва да отделите повече време за психическото си здраве: отидете на арт терапия, посетете психолог, прекарайте ден насаме със себе си.

Дева

Често потъвате толкова дълбоко в самоанализ, че дори не забелязвате, че се самокритикувате. Но по време на това пълнолуние душевното търсене ще ви се отрази добре. Звездите съветват да прекарате повече време сами, да помислите за живота си и какво може да се промени в него. Може би е време да се разделите с някого? Или смяна на работата? Или може би дори на държава? По време на пълнолуние интуицията ще ви подсказва само правилните решения.

Везни

По време на това пълнолуние звездите ви насърчават да станете „отборен играч“. Ако имате нужда от нови идеи за работа, консултирайте се с колегите си – те ще ви помогнат.

Скорпион

На това пълнолуние единственото, за което ще мислите, е как да се придвижите нагоре по кариерната си стълбица. Звездите препоръчват да не се страхувате от нищо и смело да се изразявате в работата. Ако отдавна сте искали да се заемете със сложен проект, но сте се страхували, че няма да се справите, сега е моментът.

Стрелец

По време на това пълнолуние ще изпитате особена жажда за знания и нови преживявания. Може да искате да купите книга на неочаквана тема, да започнете курс по нещо, което никога преди не ви е интересувало. Всички тези духовни импулси са за добро.

Козирог

Пълнолунието в Дева ще ви накара да се замислите колко важно е доверието в една връзка. Ще започнете да го оценявате в отношенията си с партньора, колегите и близките. Звездите препоръчват да обърнете цялото си внимание на любимите хора.

Водолей

По време на това пълнолуние околните ще имат нужда от ваша дипломатичност. Може би ще ви се наложи д помирите скарани колеги. Или вашият шеф няма да успее да убеди важен клиент да се довери на вашата компания.

Риби

Практичната Дева ще ви накара да обърнете внимание на здравето си. Ще искате да се подложите на медицински преглед, да отидете в санаториум, да се подложите на преглед или просто да си направите общ кръвен тест. Всички тези желания не трябва да се пренебрегват.

Зодиите, които никога няма да бъдат щастливи заедно

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Всеки си носи кръста, но някои зодии носят по цели два!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com