Ретро Венера през 2023 г.: Как ще се отрази на вашия зодиакален знак?

15165
Ретро Венера през 2023 г.: Как ще се отрази на вашия зодиакален знак?
Снимка: iStock

В периода от 23 юли до 4 септември ни очаква поредното ретроградно движение, този път планетата на любовта – Венера. Освен това символизира красота, хармония, изкуство и пари. През този период именно в тези области ще настъпи известно замразяване на прогреса. Обратният вектор на Венера също трябва да се разглежда като проява на наистина ценни моменти и време за коригиране на стари грешки.

Овен

Овните ще трябва да довършат вече започнатите финансови дела. Например прегледайте дълговете за апартамент или офис, ако има такива. Включва и бизнес отношения, започнали преди 23 юли.

Телец

През този период Телецът ще стане по-капризен и раздразнителен. Ретроградна Венера ще повлияе на вътрешната хармония на обикновено сдържаните Телци и ще покаже техните слабости.

Близнаци

Близнаците ще трябва да избират: да започнат нова връзка или да се върнат към миналото. Първият отново ще стане привлекателен, тъй като упорито ще доказва, че е разбрал грешките си и иска да бъде отново наоколо.

Трудно се сдържат: Какво дразни всяка зодия?

Рак

Ретро Венера върху Рака ще има отлично отражение. Те ще уловят творческия поток: всяко изкуство, с което се захванат, ще ги окуражава и ще има успех.

Лъв

Лъвовете трябва да проявяват дисциплина в работата: да не влизат в конфликти, но се опитват да реагират сдържано на провокациите и да не се водят от емоции. За Лъва това поведение е необичайно, но това е изпитанието на Венера.

Дева

Дева отново ще покаже, че семейството е тяхна опора. Те трябва по-често да бъдат заобиколени от близки: да се отпуснат с тях, да помагат, да се грижат за близките си. Девите, които могат да изгладят нещата с близките си, получават бонус доверие и силна подкрепа от тях.

Най-дразнещите зодии на Зодиака

Везни

От края на юли Везните трябва да започнат да създават комфорт в къщата: да подредят нещата, да направят козметичен ремонт или да добавят декор, или по-добре, всички заедно.

Скорпион

В ретро Венера Скорпионите не трябва да правят инвазивни козметични процедури. Планетата на красотата цени естествения си чар и вътрешна увереност, така че радикалните намеси могат да доведат до нежелани резултати.

Стрелец

През този период Стрелците не могат да правят големи покупки, но трябва да се съсредоточат върху това да се наслаждават на това, което имат.

Козирог

В един момент на Козирозите ще им се стори, че ръцете им растат „от грешното място“. Но всичко това е измамно впечатление, причинено от планетата на любовта: Венера малко забавя творческата енергия на представителите на знака и ги прави малко неловки.

Водолей

Във Водолей в края на лятото сферата на приятелството може да се разклати: Венера ще покаже кой е истински приятел и кой се преструва. Предимството на такъв обрат е, че представителите на знака ще почувстват стойността на хората, които винаги са готови да помогнат.

Риби

В ретро Венера, Риби е противопоказано да започват несериозни романи, особено с партньори, които вече имат връзка. Нищо добро няма да излезе от това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Късметът ще се усмихне на тези зодии през втората половина на май 2024

Дневен хороскоп за 15 май 2024 г.

Фаза на Луната на 15 май 2024 г.

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com