Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2023 г.

23545
Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица бъдете упорити в преследването на  желанията си. В крайна сметка никой друг не може да се бори и за осъществяването им, както вие самите. В сряда може да получите много обещания за помощ и подкрепа, но гледайте да не разчитате кой знае колко на тях. Най-добре вършете работата си сами. В петък намалете темпото и си оставете време за почивка и питие в приятно за вас заведение. В събота и неделя може да получите неочаквано обаждане което ще промени значително плановете ли за близкото в бъдеще. Важното е да сте гъвкави, а не отчаяни.

Телец

През тази седмица ще получите покана от хора, които познавате слабо. Ще се учудите обаче колко много общо имате общо с тях. Понякога сродните души нямат нужда от много време, за да се създадат близки и дълготрайни приятелства. Не робувайте на предразсъдъци, отпуснете се.  Бъдете такива, каквито сте и ще изживеете много красиви мигове. В сряда може да разберете за дълго крит в миналото проблем. Не губете време в ровене в миналото, а се ориентирайте бързо към вярното разрешаване на въпроса. През почивните дни задължително си почивайте. Ако може отидете на водни процедури или други занимания, които се отразяват добре на психиката и на физическото ви състояние.

Близнаци

Предстоящата седмица може да стане решаваща по отношение на личния живот на много от представителите на знака. Случайна среща ще прерасне в истинска романтична буря от чувства и преживявания, които ще завладеят сърцето ви. Представител на противоположния на пол ще ви даде надежда, че заслужавате цялото щастие на света и това е така.  Бъдете смели и решителни, но изразете ясно вашите виждания за щастлив съвместен живот. В бурята от страсти някои служебни задачи могат да изостанат. Не позволявайте голям срив в работата. Всичко, което сте пропуснали ще може да го наваксате. Вероятно ще се наложи да останете по-дълго в офиса или да вземете работа за вкъщи. През почивните дни изберете тиха и спокойна дестинация, в която да прекарвате незабравими часове с вашия любим човек.

Рак

През тази седмица може да си дадете сметка, че ужасно сте закъснели с дадено признание или извинение. Както се казва - никога не е късно да поправим грешките си, но истината е, че сега това ще ви струва прекалено скъпо. Вложете всичките си сили и въображение, за да се реванширате по възможно най-красивия и запомнящ се начин. В работата настъпва период на застой. Може би е добре да разгледате възможности за търсене на допълнителен източник на доходи. През почивните дни направете всичко това, което е изостанало в последните месеци.

Лъв

През тази седмица ще сте неуморни, както винаги, но може би е добре да помислите как се чувствате в психически и физически план. Вероятно е настъпило време за преосмисляне на режима ви. С напредването на времето не се подмладяваме. Помислете добре кои от задълженията може да си спестите и в никакъв случай не поемайте нови отговорности. Сега е моментът да използвате натрупала се отпуска или да прекарвате уикенда на диво място след природата, където истински ще успеете да се отпуснете сред тишината.

Дева

Изключително силното желание да избягате от рутината  може да доведе до ваши бързи и необмислени стъпки. Истината е, че трябва да се замислите по-сериозно какво точно не ви харесва, а не да взимате импулсивни решения. Дългите разходки ще ви помогнат за изчистването на мислите ви и тяхното подреждане в правилната посока. Опитайте се да не се влияете прекалено от мнението на приятели. Все пак никой не е във вашата ситуация. Направете визия на бъдещето, както го виждате в идната година и разпишете малките стъпки, които са ви необходими за да достигната целта си.

Везни

През тази седмица може да си дадете сметка, че започвате да развивате някои зависимости. Все още нищо не е загубено и нищо не е фатално, но само ако положите усилия да пресечете процеса в зародиш. Не подхождайте със сериозни обвинения към себе си, а с отговорност към себе си здравето и живота ви. Разбира се помислете и за вашите близки, които се вълнуват за вас особено ако носите отговорност за някои от тях. Средствата на изкуството могат да ви бъдат от помощ в намирането на истинската цялост в живота ви. В работата избягвайте противоречия. През почивните дни избягайте от града и намерете уединение сред природата.

Скорпион

През тази седмица някои ваши тайни може да станат достояние на много хора. Не бързайте да потъвате в срам, помислете дали в действителност  откритията са толкова излагащи ви или може да превърнете слабостта си в сила. Важно приятелство може да окаже сериозно влияние върху професионалното ви развитие. През цялото време се дръжте с достойнство. Възможно е дори да повишите авторитета си. През почивните дни намерете баланса между уединението и излизането с приятели. Просто вярвайте в добрия развой на нещата и той ще се случи.

Стрелец

През тази седмица самостоятелността ви ще бъде от изключителна полза за вас. Каквото и да се случва нека първата ви мисъл да бъде как бихте могли да се справите сами. Всичко останало може само да разпилее времето и ресурсите ви. Нищо толкова страшно няма да се случи, за да е нужно да прибягвате до помощта на други хора. Съществува риск от манипулация - предпазете се обмислете добре всяка ваша стъпка. Бъдете сигурни, че това което правите е в резултат само и единствено на собствените ви желания и цели, а не попадате под нечие чуждо влияние. В здравословно отношение не си правете експерименти - обличайте се топло и приемайте храна, богата на фибри на витамини.

Козирог

Концентрирайте се върху най-важното, отхвърлете всички незначителни подробности и тогава няма да губите ценно време. Изглежда, че около вас се плетат интриги. Погледнете по-отблизо ситуацията и бъдете изключително внимателни -само така тайният враг ще стане ясен и ще ви е много по-лесно да се справите с него. В четвъртък може да се натъкнете на стари проблеми в личния си живот, изглежда ревността ви не е безпочвена. Проблеми, свързани с деца и родители, могат да погълнат цялата събота. Така че ще имате шанс да се отпуснете само в неделя - използвайте го.

Водолей

Сега Съдбата ви се усмихва. Опитайте се да улавяте  промените, които се случват. Във вторник може да се наложи бърза реакция и  прилагането на нови тактики. Трябва да решите кога трябва да поемете инициативата и отговорността за вземане на решения и кога трябва да изчакате. Прекарайте уикенда със семейството си- направете така че да създадете атмосфера, изпълнена с уют и разбирателство. Няма нищо по-ценно от това.

Риби

Тази седмица може да се окаже важен крайъгълен камък за кариерата ви и личния ви живот. Ще разберете, че сте направили правилния избор и пред вас се откриват блестящи перспективи. Помощта и подкрепата от близки ще дойдат навреме. Така заедно ще решите всички проблеми. Може да има внезапни промени в настроението, но в крайна сметка ще бъдете изпълнени с радост и хармония.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Освен на 3 морета - кой цар почти изкарва България на 2 континента?

Кои са зодии са "черните овци" в зодиакалното стадо?

Кои зодии изглеждат поне с 5 години по-млади?

Седмичен хороскоп за 3-9 юни 2024 г.

На кои зодии най-често им разбиват сърцето

Думите, които могат да разтопят сърцето на всяка зодия

Зодиите, които ще имат шеметен успех това лято

Тези зодии не падат по гръб, по-добре не се впускайте в спор с тях

В събота: Вселената тества близките приятелства на 3 зодиакални знака

Търсенето на тези зодии приключва с настъпването на лятото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com