Седмичен хороскоп за 23-29 януари 2023 г.

24882
Седмичен хороскоп за 23-29 януари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще се сблъскате със ситуации, в които ще трябва да преосмислите много свои действия и тревоги. Сега ще имате шанса да се отървете от ненужното – от счупени вещи до остарели връзки и контакти. Някои от вас ще почувстват, че трябва да се погрижите за самочувствието си. Не се подценявайте, позволявайки на комплексите да съсипят живота ви.

Телец 

За Телците седмицата ще донесе позитивна нагласа, която ще бъде свързана предимно с радостта от резултатите от предишни усилия. Успехът ви очаква  в професионалното поприще под формата на израстване в кариерата или предложение за нова работа. Финансовото благополучие ще ви позволи да направите големи покупки или придобивки, да инвестирате част от средствата в обещаващи проекти. В личен план, ако проявите спокойствие ще получите това, което искате. 

Близнаци

През тази седмица предишният ,доста напрегнат и нервен период, ще приключи. Сега ви очаква достойно материално възнаграждение за труда ви. Позволете си повече развлечения и дори малка, но пълноценна почивка. Тези дни не мислете за прекалено сериозни неща. Имате нужда от освободите съзнанието и мислите си от, за да навлезе в тях вдъхновението.

Рак

Предстои период на активна интелектуална дейност, когато проблемите и задачите трябва да се решават въз основа на логика и интелигентност. Оставете емоциите на страна. Ключът към успеха в професионалната област ще бъде решителността и целенасочеността на действията ви. Не трябва да се поддавате на какъвто и да е натиск и да се страхувате от конфронтация - смело да поемате рискове. Същото важи и за личната сфера.

Лъв

За Лъвовете седмицата ще донесе професионални перспективи, възможност за започване на нов проект или бизнес, смяна на работата. Особено успешни ще бъдат онези от вас, които са склонни към сътрудничество и компромиси, готови са да споделят своя успех, идеи или постижения с партньорите си. Финансовите въпроси в настоящия период ще бъдат решени доста бързо и ефективно. Някои представители на знака може да се решат на такава важна стъпка, като предложение за брак.

Дева

През тази седмица ще опитайте да бъдете положително настроени. Всеки има своята мъка и да се потопиш изцяло в нея - не е най-доброто решение. Бъдете иновативни, търсете изхода, хубавото - помогнете си с музика, рисуване или друго изкуство. Добре е да се погрижите и за физическата си форма. Правете дълги разходки, а защо не и - записване на фитнес или друго занятие, което ще ви разтовари психически и физически.

Везни

През тази седмица са възможни конфронтации със съперници на професионалното поприще. Помислете добре дали си заслужава да платите цената, която се готвите да пожертвате. Бъдете внимателни и в личните отношения. Нестабилността на чувствата може да ви доведе до неразумни постъпки и решения. Бъдете много предпазливи във всичко, което правите.

Скорпион

През тази седмица в живота ви може да се завърнат стари проблеми. Не се замисляйте прекалено, ако връзка с човек, с когото сте приключили се опита да се възроди. Добре си припомнете причините за разрива и не правете компромиси със себе си. Дайте си достатъчно часове сън и почивка, за да може да реагирате адекватно на предизвикателствата, които ви очакват.

Стрелец

Стрелците също ще бъдат принудени да „намалят темпото“, намалявайки темпото на живот до минимум. Стрелците се нуждаят от време, за да натрупат сили и вътрешни ресурси, да попълнят резервите на тялото с витамини и микроелементи, тъй като им предстои важна работа, свързана както с професионалната сфера, така и със семейните грижи. В близко бъдеще ще трябва да положите много усилия за нови проекти, които ще ви принудят да правите чести пътувания и движения, да организирате бизнес срещи, да подготвяте документи и да поемате повишена отговорност.

Козирог

Седмицата ще ви зарадва с нови финансови перспективи, които имат всички възможности да се превърнат в устойчив успех. Разбира се, това ще изисква прилично количество усилия, но вие сте способни на чудеса. Самостоятелните представители на знака ще имат много възможности за срещи и богат избор на партньори, с които да продължат живота си. Бъдете щедри!

Водолей

През тази седмица ще се потопите в емоции, свързани с хора и отношения от миналото. Неочакваните срещи с хора, които отдавна не са част от настоящата ви среда, ще ви накарат да изпитате отново отдавна отминали чувства, да се пренесете мислено във времена, когато животът е протичал по различен начин и е бил свързан с други хора. Добре е да сте наясно, че е невъзможно да се върне миналото, а временният прилив на емоции е краткотраен и няма да ви е от полза, ако продължи прекалено дълго.

Риби

Седмицата за Рибите ще започне с намаляване на мотивацията в професионалната сфера. Възможно е да бъдете обзети от скука. Опитайте се да фокусирате вниманието си върху други неща и да наблегнете на рутинни действия. Сега е важно да си позволите повече удоволствия и забавления. Мислете за себе си и по-малко за това какво другите мислят за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодии, които винаги имат голям късмет

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com