Защо зодиите се разделят?

6067
Защо зодиите се разделят?
Снимка: iStock

Хората обичат по различни начини и също така по различни причини са разочаровани от партньорите. Но има нещо общо, което обединява представителите на всяка зодия.

Овен

Импулсивният и горещ Овен се нуждае от мек и разбиращ партньор, който няма да спори с тях, но в същото време ще проявява интерес към всичките им дела, помощ и подкрепа в трудни моменти. Иначе той бързо ще се охлади към партньора си и ще предложи да си тръгне

Телец

Повече от всичко Телците ценят комфорта, както у дома, така и в личните отношения. От партньорите си изискват разбиране, доброта и не на последно място лоялност. Всеки дискомфорт, който трябва да изпитат, ще породи чувство на неудовлетвореност, което бързо може да се превърне във враждебност.

Близнаци

Близнаците са егоистични, ексцентрични и капризни в отношенията, често влизат в ролята на онези, които позволяват само да бъдат обичани. Ако партньорът не им се възхищава, не отстъпва в спорове и не подчертава превъзходството им, те се разделят с него без никакво съжаление.

Зодиите, които отново страдат от болезнената раздяла

Рак

Раците са чувствителни, подозрителни и изискват особено внимание към себе си. Те не обичат да носят отговорност за каквото и да било и изцяло я прехвърлят на партньора си. Ако той не оправдае очакванията им, съвместният живот се превръща в непрекъсната разправа със сълзи и упреци.

Лъв

Лъвовете предпочитат комфорта и стабилността в отношенията, те няма да търпят неуравновесен, конфликтен партньор до себе си. За тях е важно доверието и одобрението на любим човек.

Дева

За тях е важно партньорът им да му подхожда, да приема напълно начина им на живот, а също така да проявява уважение към тях, да им дава внимание и грижи. Те никога няма да свържат живота си с флегматичен и безразличен човек.

Как всяка зодия преминава през раздялата

Везни

За Везните балансът и хармонията са важни във всичко. Те често имат високи изисквания към партньора, в когото търсят своята Муза. Техният избраник трябва да притежава интелигентност, красота, да е образован и всестранно ерудиран.

Скорпион

Не всички ще могат да се разбират с него заради сложния му характер, а и самият Скорпион няма да търпи всички до себе си. Неговият избраник трябва да бъде мъдър, гъвкав, търпелив, да може да изглажда острите ъгли в отношенията.

Стрелец

Енергичните Стрелци живеят жизнен и изпълнен със събития живот. Те искат да видят до себе си същия ярък и необикновен партньор - енергичен, емоционален, непринуден, с когото никога няма да бъде скучно.

Как различните зодии преживяват раздялата - какво е характерно за тях?

Козирог

За Козирога е важна стабилността и увереността в партньора. Те не обичат конфликтите и предпочитат да решават всякакви проблеми интелектуално. Сродната им душа трябва да е уравновесен, спокоен, интелигентен човек с добре развито чувство за хумор.

Водолей

Ако искате да задържите този човек, никога не се опитвайте да ограничавате свободата му и да посягате на личното му пространство. Освен това за Водолея е важно неговият избраник да се отличава с интелигентност, благоразумие и да може да поддържа интелектуален разговор.

Риби

За Рибите е важно чувството за надеждност и комфорт. Те ценят грижовните, чувствителни и разбиращи хора, които споделят техните интереси. Безразличието и липсата на внимание от страна на партньора веднага стават причина за прекъсване на отношенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

24-ти април: Приказен ден за Раците, но кошмарен за Стрелците!

Дневен хороскоп за 24 април 2024 г.

Фаза на Луната на 24 април 2024 г.

Великденско чудо ще се случи в живота на 4 зодии!

Кои зодии са двойкаджии в любовта - все ги късат!

Април и Май се разбраха за парите - отиват в ръцете на тези зодии!

Месечен хороскоп за май 2024 г.

Пиши го бегал вторник за 4 зодии - само проблеми ги очакват днес!

Във вторник: Кои зодии ще тръгнат по пътя на Големите пари?

На 23-ти: Числото 23 носи късметлийски дъжд над главите на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com