Как различните зодии преживяват раздялата - какво е характерно за тях?

12466
Как различните зодии преживяват раздялата - какво е характерно за тях?
Снимка: Pexels

Овен. Той гледа на раздялата като на много болезнен процес, включващ сълзи и оплаквания. Причината е, че се гмурка дълбоко в собствените си емоции и винаги храни големи очаквания относно любовта. Макар и за кратък период, но предпочита да се изолира, за да преосмисли събитията.

Телец. Като собственически и консервативен знак, той се бори с нокти и зъби, за да избегне раздялата. Въпреки че тези му опити обикновено са обречени на провал, хаби доста усилия, преди да приеме „поражението“ си. После страда мълчаливо и е необходимо много време, преди да се приспособи към новата ситуация.

Близнаци. Непоследователността, лекотата в общуването и жаждата за новости помагат на този знак да посрещне раздялата без прекалени трагедии и песимизъм. Близнакът може дори да чувства липсата на човека, който си е тръгнал, но това бързо се заглушава от нова страст.

Рак. Романтичен и страстен мечтател, Ракът смята, че краят на една любовна връзка е най-голямата трагедия на света. Изправена пред раздялата, тази зодия дава воля на своята най-собственическа, несигурна и мрачна страна, понеже не знае как да се справи с чувството за изоставеност и самота.

Как всяка зодия преминава през раздялата

Лъв. Поради изключителната си гордост, Лъвът бива дълбоко наранен, когато се сблъска с отхвърляне и вижда как целият му идеал за перфектна романтика се разрушава. Но тъй като рядко позволява на някого да му извива ръцете, даже ако трябва да страда двойно повече, никога не тича подире му и не моли бившата си любов за втори шанс.

Дева. Понеже цени здравия разум, Девата въобще не се колебае да прекрати изтощена връзка. Тъй като мрази кавгите и безсмислените обяснения, решава всичко с диалог и разбирателство. Може да мине дълго време, без да се обвърже отново с някого, защото умее да се справя със самотата.

Везни. Идеалът за любовните отношения според Везната е да живее в перфектна романтика – затова полага неистови усилия, за да поддържа хармония и страст за двама. Когато всичко свърши, страда силно, но не продължително. Понеже вярва в любовта, скоро отваря вратите на сърцето си за нова половинка.

Скорпион. Когато Скорпионът разбере, че връзката не върви, не се колебае да предприеме категорични действия. Той няма търпение да спори и обсъжда, затова е склонен да прекъсва бързо връзките, без да дава много обяснения. Дори, ако все още обича някого, който много ще му липсва, категорично и безкомпромисно се отдалечава от него.

Зодиите, които отново страдат от болезнената раздяла

Стрелец. С приключенски дух и непоклатим оптимизъм, този знак не се разочарова лесно, даже да загуби някого, когото много обича. Може дори да разиграе голяма драма в момента на самата раздяла - но след това бързо ще намери несъмнен повод да се развесели.

Козирог. По същия начин, по който на Козирога му трябва много време, за да се отдаде напълно на чувствата си, той хаби доста време и за възстановяване след раздяла. Обикновено се изолира и остава сам за дълго, докато се увери, че е обмислил всичките си грешки, отървал се е от всяка болка и е усвоил новото си състояние. След това поема към други завоевания.

Водолей. Свободата е най-голямата ценност за Водолея, затова той преминава през процеса на раздяла толкова леко и естествено, че даже сам се стресва, а плаши и партньора си. Това поведение не винаги означава липса на любов; то само изразява идеала на Водолея, че всичко в този живот подлежи на внезапни промени.

Риби. Тъй като постоянно таят мечта да живеят като в приказка, Рибите винаги са дълбоко разочаровани от края на една връзка. В тази ситуация те се изолират, докато се отърват от тъгата и възвърнат самочувствието си, както и увереността, че ги чака чисто нова любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com