Филип Аврамов: Филмът "Летовници" ще ви стопли и през лятото!

32294
Филип Аврамов: Филмът "Летовници" ще ви стопли и през лятото!

Новата българска комедия „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев бе представена предпремиерно по време на Международния филмов фестивал „Любовта е лудост” тази събота (27-ми август) във Фестивалния център във Варна.

Филмът е съвременна комедия и разказва историите на различни хора, които отиват на почивка и попадат заедно в един малък семеен хотел на морето. Всички искат да преживеят едно щуро лято, но попадат в доста непредвидени ситуации. Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж. "Летовници" е заснет на живописните черноморски плажове в Синеморец, а участие в него взимат една дузина известни български актьори, сред които Филип Аврамов, Анета Сотирова, Пламена Гетова, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев и други.

Ето какво сподели за филма актьорът Филип Аврамов за Actualno.com

"Летовници" ще ни стопли ли през зимата?

Атанас Мацурев: Творците не живеят нормално, но пък много красиво

„Според мен само акварелът може да предаде душевността на художника с всичките нюанси, всеки оттенък на чувство, тъй като спектър...

Ще ви стопли и през лятото. За този филм няма сезони. Това е един хубав български филм. Чудесен, защото всичко си личи от настроението на хората в салона, а то беше наистина „Браво!“. Хората много се забавляваха и това трябва да се знае, защото те това търсят. Този филм няма претенции да бъде научно обоснован. Този филм е цветен с цялото си актьорско присъствие. Няма малки роли, всички са точно на мястото си.

Какви чувства ще предизвика „Летовници“ у зрителите?

Каквито искаш! Каквото те вълнува, нека да ти се случи – само да ти се случи. А то се случва, защото хуморът е много голяма движеща сила. За мен беше изненада още от първата минута на филма да почне голям смях.

Защо трябва да гледаме този филм?

Защото е великолепен! Това наистина е феномен. Не съм се смял така много отдавна и то на български филм. Задължително гледайте този филм, защото няма да останете разочаровани!

Новият български филм "Летовници" с предпремиерна прожекция на фестивала "Любовта е лудост"

В комедията взимат участие дузина звезди на българското кино и театър като Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Станимир Гъмов,...

С какво ще запомните участието си в „Летовници“?

Екипът е страхотен. Ще го запомня с добро този филм. Когато правиш нещо и когато ти се случва, докато го правиш да осъзнаваш, че ще стане, значи този филм има заложби още от преди да се роди на ниво сценарий. Което е страшно важно.

Снимките са правени на българското Черноморие има ли по-хубаво от него?

Не! Казвам го с ясното съзнание за морето, което притежаваме. Няма такова море. Не говоря за противните неща, които се случиха през последните години по Черноморието, а просто за море и диви плажове, където ги има още, слава Богу, и не могат да навлязат т.нар. строителни предприемачи.

Интервю на Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю