Цинизмът и мракобесието на Орешарски няма да останат безнаказани, сигурен е Румен Петков

22306
Цинизмът и мракобесието на Орешарски няма да останат безнаказани, сигурен е Румен Петков
Снимка: БГНЕС

Орешарски, по-мракобесен режим в България не е имало от много, много десетилетия. Вече говорихме за бруталните ти уволнения, но сега искам да ти дам два нови примера, които са изключително цинични, продължи с уличаващите разкрития за премиера и това управление лицето на АБВ Румен Петков.

От ВиК-Пловдив уволнихте момче, което съвестно си гледа работата, само за това, че симпатизира на АБВ. Но има един изключително брутален пример, в който става ясно, че при теб прикритостта и задкулисието са необходимото условие, за да се работи в твоята администрация.

Петков към Цацаров: Правили ли сте проверка на някого само по донос от медиите на Пеевски?

Привикването в неделя сутринта (18 май) на бившия вътрешен министър и лице на АБВ Румен Петков в прокуратурата за обяснение относно сиг...

Какво имам предвид: Министърът на регионалното развитие, вместо да обясни на обществото как може при нея един човек да взема две държавни заплати, как може политическият й кабинет да взема повече от 10 000 лева бонуси, как може фактор в политическия й кабинет да взема 5 555 лева бонуси и да преустанови тази вредна за държавата и обществото практика. Назначават дисциплинарна комисия, която не разглежда същината на моралния проблем с грабежа на държавни пари от политическия кабинет, а тръгва да разследва кой е предоставил информацията на обществото.

Такъв брутализъм, такова мракобесие, не е имало десетилетия. И за този брутализъм си виновен ти. Защото ти уволни областния управител на Монтана, само заради това, че се е ръкувал с Георги Първанов и даде тон. Цинизмът ти надминава и най-грозните измерения на управление на някои режими, които паднаха от власт преди няколко години, след една огромна вълна на недоволство. Теб този цинизъм не те безпокои, но публиката трябва да го знае.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com