X
 
 

Фото-конкурс на тема „Духът на Рождество Христово” ще се проведе във Велико Търново

608
photo of Фото-конкурс на тема „Духът на Рождество Христово” ще се проведе във Велико Търново
Снимка: Actualno.com
По повод предстоящия християнски празник Рождество Христово гражданите на Велико Търново имат възможност за участие във фотографски конкурс на тема „Духът на Рождество Христово”. Организатор е Младежката организация на ВМРО във Велико Търново, водена от разбирането, че семейството, в което всеки един от нас изгражда ценностната си система, е основна градивна част на обществото.

Общи условия за участие:

Фотоконкурсът има за цел да провокира за осмисляне на културно-историческото, битовото и традиционното отбелязване на християнския празник Рождество Христово, чрез заснемането на част от коледната украса, рожденственската трапеза и уюта на семейното огнище. 

Период на провеждане: 1 декември 2018 г. – 31 декември 2018 г.

Условия за фото-конкурса: В конкурса могат да участват всички желаещи.

Правила и конкретни стъпки за участие: За да участваш в конкурса трябва да

- Изпратиш авторска снимка по темата на фотоконкурса на имейл vmrovt@gmail.com

- Към снимката да включиш информация, която да те представя – три имена; населено място; кратка информация за съдържанието на фотографията.

- Да посочиш имейл и телефон за връзка с теб.

Всеки участник има право да изпрати до три снимки.

Изисквания към снимките:

- Да имат минимален размер 1024 пиксела (по хоризонтала) и до 5 мб;

- Да не са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask;

- Формат на файла jpeg или tiff.

Във фото-конкурса няма да бъдат допуснати до участие снимки, които:

- Не отговарят на темата;

- Не са авторски;

- Не са изпратени за участие по обявения начин;

- Не са придружени с информация за представяне на участника;

- Не отговарят на техническите изисквания за снимките;

- Имат награди в други фотоконкурси.

Снимки, които не отговарят на условията на фотоконкурса, няма да бъдат допуснати до участие.

Как се определя победителят?

Снимките, получени за участие във фотоконкурса „Духът на Рождество Христово” ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата ВМРО-Велико Търново, албум „Фотоконкурс – Духът на Рождество Христово” в периода 1 декември 2018 г. – 31 демекври 2018 г. Жури ще определи победителите сред десетте снимки, получили най-много гласове чрез „харесване” във Фейсбук. Журито ще бъде в състав: професионален фотограф, областният кординатор на ВМРО за Велико Търново, председателят на младежката организация на ВМРО-Велико Търново и представители на организатора. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще получат награди. Гласуването за участващите снимки е валидно единствено в периода от 00:00 часа на 1 декември 2018 г. до 24:00 часа на 31 декември 2018 г.

Награди: Победителите ще бъдат обявени на публично събитие през третата седмица на месец януари 2018 г. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще бъдат наградени.

Наградите са както следва:

Велико Търново е водещ бенефициент в проект за създаване на шест туристически продукта

С начална конференция във Велико Търново бе даден старта на дейностите по проект “Изкуство и култура - общи трансгранични активи ...

Първа награда – Парична награда на стойност 150 лева;

Втора награда - Ваучер на стойност 50 лева за закупуване на книги;

Трета награда - Ваучер на стойност 30 лева за закупуване на книги.

Ваучерите ще бъдат предоставени на победителите след обявяването на резултатите от конкурса.

Други: Изпращането на снимка и качването й в галерията на фото-конкурса означава, че съответният участник е запознат и съгласен с гореописаните общи условия за неговото провеждане. Участниците поемат персонална отговорност, че са автори на изображенията, с които участват във фото-конкурса и са носители на авторските права за тях. Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за набиране и съхраняване на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване. По въпроси, свързани с фотоконкурса, може да се обърнете към нашия екип на имейл vmrovt@gmail.com или във Фейсбук страницата ВМРО- Велико Търново.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Гледат делото срещу Петър Москов за турс...

На 18 април Специализираният апелативен наказателен съд ще заседава по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов, предаде БГНЕС...

Последно в Актуално