X
 
 

Патриотично хоро в Асеновград поведе кандидатът за кмет от НФСБ (ВМРО-БНД) Милко Милков

5965 0
Патриотично хоро в Асеновград поведе кандидатът за кмет от НФСБ (ВМРО-БНД) Милко Милков
Снимка: НФСБ (ВМРО-БНД)-Асеновград
Патриотично хоро се изви на площад „Академик Николай Хайтов“ в Асеновград в съботния ден. В него ръка за ръка се хванаха десетки асеновградчани и гости на града. Инициативата бе организирана от кандидат-кмета Милко Милков и неговия екип от кандидати за общински съветници, подкрепени от Коалиция НФСБ (ВМРО-БНД). "Идеята за патриотичното хоро не се роди случайно. Смятам, че инициативата е символ на обединението. Чрез съботната хоротека желанието ни бе да покажем на гражданите, че вървейки напред единни ръка за ръка, можем да бъдем силни и заедно да постигаме цели и задачи", каза пред асеновградчани Милков. По традиция, кандидатите за кмет и съветници от коалицията бяха в шатрата на площада в съботния ден. Там те се срещнаха лично с асеновградчани и разговарят с тях за проблемите в града и общината. Много хора се спряха, за да споделят какво ги вълнува и какво искат да се промени в местното управление.

Точно в 12:00 ч. танцьори от Танцово шоу „Кабири“ излязоха пред шатрата на коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) на площад "Академик Николай Хайтов" и заиграха под фолклорните ритми от пиринския край. Живописните носии от Пирин привлякоха вниманието на жителите на Асеновград, които се струпаха край танцьорите. Веднага след кратката фолклорна програма на площада се изви дълго кръшно българско хоро, което бе поведено от кандидат-кмета на патриотите Милко Милков. След него се хванаха и кандидатите за общински съветници от коалиция НФСБ (ВМРО-БНД). Танцьорите от танцово шоу „Кабири“ пък не пропуснаха да поканят и дошлите на площада асеновградчани и гости. Множество други се присъединиха към танцуващите, а още повече се събраха и в публиката наоколо.

Асеновград се хваща на хоро за Йоана, нуждаеща се от животоспасяваща операция

Асеновградчани ще се хванат на благотворително хоро в помощ на 11-годишната Йоана Делчева. Тя страда от "S"-образна сколиоза, вследстви...

„За мен беше много специален ден! Благодаря на всички наши съграждани, които ни уважиха и заедно извихме кръшното българско хоро на площада“, сподели емоционално кандидатът за кмет на Асеновград Милко Милков. Той добави, че всеки ден гражданите могат да намерят в шатрата на площад „Академик Николай Хайтов“ информация за това, какви решения на проблемите предлага коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) за града с цел да бъдат сменени порочният модел на управление на община Асеновград и хората, които я управляват.

Милко Милков припомни, че всеки ден до петък (25.10.19 г.) за най-малките продължава да работи есенната работилница, в която децата могат да творят с природни материали, заедно със своите родители.

Actualno.com

Етикети: