Три жертви на снежната стихия в България

13256
Три жертви на снежната стихия в България
Снимка: Actualno

Пациент е издъхнал в линейка, закъсала в дълбоките преспи. Трагедията е станала вчера около 13:50 часа. В участъка между Вълчедръм и Лом закъсала линейка, превозваща тежко болен пациент.

Заради лошото време автомобилът нямало как да продължи към ломската болница и се наложило пациентът да бъде върнат в център за спешна медицинска помощ във Вълчедръм. Малко по-късно човекът починал, пише "24 часа".

Пътищата са заснежени и мокри, градусите паднаха до минус 18

Рано тази сутрин републиканските пътища са проходими при зимни условия. Температурите са в интервала от минус 18 градуса до 0 градуса. ...

56-годишен врачанин издъхна във Форда си, докато е бил в снежна блокада. Сигналът е получен на тел. 112 в 20.41 ч. Съобщено е, че в района на село Алтимир е починало лице, след като му е прилошало в лек автомобил.

Мъж от село Бързина е починал в двора на имота си, след като е бил паднал в преспа и снежните виелици са го затрупали. Възрастният човек, който го е застигнала бялата смърт е Вълко Тодоров на 90 години.

Човекът е самотноживеещ, болен и полусляп. Излязъл е до тоалетната, която е външна и паднал в образувала се преспа. Не успял да стане и силното снегонавяване го затрупало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Монтана