Градските бижута Джули и Мартен в динамиката на града (ВИДЕО)

32359

Градът е сцена, а хората сме актьори в един несекващ театър от емоции, цветове, звуци, амбиции и мечти. Будим се с шума от тази сцена, дишаме с него и си лягаме с него.

И всичко това, защото всеки от нас търси своето малко бижу в живота. Това, което ще ни направи щастливи - може да е работа, може да е кола, може да е партньорът до нас или пък детето ни.

Днес ви разказваме за три градски бижута. Две са неизменна част от софийската сцена вече доста години, двойка в живота и безспорно - едни от най-интересните хора, които познаваме - Джули Лепоева и Мартен Роберто.

А третото е техният спътник в тази история - новият Опел Корса. Супер история Of Corsa! ОЩЕ: Най-успешният Opel пое в нова посока


Джули всъщност живее живота си сред бижута. Тя е маркетинг мениджър на едни от най-известните брандове за скъпоценни артикули в България.

Ако сте си харесали някоя огърлица, обеци, пръстен - доста голям е шансът те да са минали през нейните ръце и поглед.

Тя е цветна, смела, уверена и ако се върнем на метафората за града и сцената - определено е сред водещите актьори в нея.

Джули е от онези хора, заради които обичаш града. Защото чрез нея откриваш, че ти самият можеш повече. Тя е забавна, има страхотен усет за детайли, управлява сложно ежедневие и в същото време прави всичко да изглежда лесно. Кой не иска това?

А ако Мартен беше тик-ток инфуленсър, щеше да ходи с охрана. Той е толкова безкрайно талантлив, супер професионалист в работата си и различен от всичко сиво, което ни обгръща, че границата между това да има милион последователи и да води нормален живот е само в неговия избор на второто.

Макар че, може да му казваме нормален, но със сигурност не е обикновен. Той е посветен на музиката, води първото и единствено радио предаване за музиката като знание и е избрал да прави нещо не само смислено, но и благородно - да възпитава добър вкус.

И така стигаме до третото бижу, of Corsa… За да навигираш успешно измежду толкова много амплоа, да успяваш с всевъзможните задачи, да си винаги навреме и да караш хората да усещат, че имат всичкото време… за това ти трябва верен партньор.

Затова в това видео ви показваме днешния избор на Мартен и Джули за навигиране в тяхното пъстро ежедневие - новият Opel Corsa! Той е не по-малко шарен, безкрайно универсален и има всички характеристики да бъде верен партньор на градската (а и не само) сцена.

Но повече защо те избират новата Corsa вижте във видеото ни тук:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com