С всяко поколение, все по-добри: LONA est VIA и Peugeot 408

35156

"Успех ще постигне онзи, който познава пътя на своите предци, но сам открива собствената си пътека" - тази простичка, но много мъдра мисъл е в същината на всяко едно успешно начинание. Връзката със семейството и корена е водеща и за Цвета и Таньо от LONA est VIA, с които ще ви запознаем днес.

Земеделското им стопанство за производство на натурални продукти - етерични масла от роза и лавандула, вино и мед, е успешно, съвременно и с поглед към новите технологии. Двамата продължават бизнеса на своите родители в района на Чирпан и едновременено с това поддържат здрава връзката с природата, която е изключително важна за "душата" на бизнеса им. Името LONA идва от "local nature" и съвсем директно подсказва за високото качество и естествения произход на суровините, с които компанията работи.

Снимка: Actualno.com

За да бъде един бизнес успешен и да достигне до точните клиенти е необходим прецизният контрол на процеса чрез технологиите. Цвета и Таньо знаят добре, че технологичният прогрес може само да е от полза за LONA est VIA. Като представители на "новото поколение" в семейното стопанство двамата търсят модерната отличителна визия на своите продукти, с които да излязат една крачка пред останалите.

В контекста на модерния дизайн, който дава нов тласък на продукта спрямо конкуренцията, се вписва и новото Peugeot 408. Хибрид със смел дизайн и нови функционалности, автомобилът олицетворавя всички промени, които автомобилната индустрия претърпя през последните десетина години. Родиха се напълно нови сегменти, като едновременно с това всички производители се насочиха към електрификация.

Снимка: Actualno.com

Този модел има за цел да се конкурира не с автомобили от масовите марки, а с тези от премиум сегмента. Което си е едно наистина сериозно предизвикателство. Основата идея е да се покаже, че на пазара има място за наистина нестандартни като външен вид автомобили, които отразяват ценностите и загрижеността на модерните хора. Същите тези модерни хора, каквито несъмнено са Цвета и Таньо от LONA est VIA, имат за цел опазване на околната среда, като новото 408 също гледа в тази посока.

Естествено, автомобилът е оборудван и с най-новите технологии. Новата информационно развлекателна система е удобна за ежедневна употреба, предлагайки най-доброто от света на смартфоните и най-доброто от света на автомобилите. Още за новото Peugeot 408 можете да прочетете ТУК.

Вижте как новото поколение "поема щафетата" от предишното и търси възможности в новите технологии чрез историята на LONA est VIA и Peugeot 408. А ако искате да се запишете за тест драйв, можете да го направите ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com