Ayo иска да покаже България и на двете си деца през май

58230
Ayo иска да покаже България и на двете си деца през май

След като изпълнителката на “Down on My Knees”, останала силно впечатлена от първото си гостуване в София, сега тя настоя да включи България в стоя тур през 2014 година и да покаже страната ни и на двете си деца - синът й Nile и дъщеричката й Billie-Eve.

Самата Ayo преживява много трудно детство, именно затова иска нейните деца да бъдат щастливи, като тя полага всички усилия в тази посока.

AYO ще пее в София на 9 май в зала 3 на НДК

Младата изпълнителка Ayo ще гостува в България на 9 май (петък) в зала 3 на НДК. Гостуването й е част от музикален тур 2014 година, кат...

„За мен семейството е много по-важно от моята кариера“, споделя тя. Неслучайно, соул певицата държи да бъде придружена в България от най-скъпите й същества и да им покаже балканските традиции. Нейната майка е родена в северната ни съседка – Румъния и въпреки всички семейни проблеми, които я съпътстват като малка, тя винаги си спомня с усмивка за Балканите и се връща с радост тук.

Звездата винаги показва обичта към близките си, тя посвещава третия си самостоятелен албум, записан в New York през 2011 година на дъщеря си. Албумът носи нейното име - Billie-Eve. Посланието, което носи, освен името на детето й, е вяра. „Този албум отвори нови врати за мен, направих го сама и съм много горда от този факт“, разказва Ayo.

Певицата ще зарадва почитателите си с концерт на 9 май в зала 3 на Национален дворец на културата. Начало на събитието – 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro на цени от 40 до 70 лева, както и online ТУК.

 

Aфтър парти след AYO в Sofia Live Club

Датата 06.06 няма как да бъде подмината, защото точно в 20 чaса изключително талантливата и позитивна реге-соул изпълнителка AYO, ще се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com