Балканската легенда Драгана Миркович ще издирва таланти в новия сезон на "Гласът на Сърбия"

5257
Балканската легенда Драгана Миркович ще издирва таланти в новия сезон на "Гласът на Сърбия"

Емблемата на балканската музика Драгана Миркович, която ще превземе „Арена Армеец“ на 16 декември, най-вероятно ще стане част от журито на един от най-успешните музикални формати „Гласът на Сърбия“. Според медиите в западната ни съседка именитата певица ще търси нови таланти в третия сезон на изданието, като се говори, че тя дори вече е подписала договор с продуцентите.

Твърденията на сръбските медии са базирани на решението на мега звездата да направи премиера на първите две песни от новия си албум, който ще излезе през септември - “Zasto me trazis” и “Lepi moj”, именно в „Гласът на Сърбия“, което според тях потвърждава тезата им.

Иконите на балканската музика Ceca и Драгана Миркович в яростна надпревара

Явно така наречените „войни“ в шоу бизнеса не са типични само и единствено за българската поп-фолк гилдия. Балканските мега...

Самата Миркович от своя страна сподели една от въпросните публикации на една от страниците си в социалните мрежи, като добави коментар: „Предстоят още нови изненади…“. Все още обаче няма официално потвърждение от певицата дали действително ще се включи като жури в новия сезон на формата.

Първият и вторият сезон на музикалното риалити бяха изключително успешни, отличавайки се с изключително висок рейтинг и многоброен зрителски интерес. Сред оценяващите съдии са и други две големи звезди на балканската сцена – Мирослав Илич и СЕСА, която е и председател на журито.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com