Б.Т.Р. представя новия си албум с концерт това лято

48023
Б.Т.Р. представя новия си албум с концерт това лято

Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия Б.Т.Р. обяви датата за представянето на дългоочаквания си нов албум – 5 юни (четвъртък) от 20:00 часа в зала „Универсиада” като специални гости в шоуто ще бъдат няколко от най-големи имена на БГ сцената.

Новият диск ще бъде осмото заглавие, издадено от Б.Т.Р. в актуалния им състав, както и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцената.

Отменя се турнето на Б.Т.Р. в САЩ, отказаха им визи

"С голямо недоумение ви съобщаваме, че турнето на Б.Т.Р. в САЩ няма да се състои през Март 2014 поради отказ на визи", това написаха от...

„Новият ни албум е много разнообразен, но е типичният Б.Т.Р. звук.”, така фронтменът на групата Атанас Пенев коментира какво да очакват феновете от диска.

Две от парчетата в предстоящия албум са вече добре познати: рокенрол химнът „Защо” и пауър баладата „Забравената нежност”, превърнала се в тотален хит през миналата година, превземайки класациите, радио и тв ефира. Освен представяне на песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да направят ретроспекция на най-големите си хитове през годините, а специални ефекти и сценография са само част от изненадите, които бандата е подготвила за меломаните.

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба в касите на Тикетпро и онлайн на ticketpro.bg , а цените са 30 лева за седящи мяста и 20 лева за правостоящи.

 

Китаристът Хосе Фелисиано идва за първи път в България

Легендарният пуерториканец JOSE FELICIANO, считан за един от най-добрите китаристи за всички времена, идва в България по покана на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика