Горещите MINISTARKE идват у нас за BEST OF концерта на емблематичната Драгана Миркович

8963
Горещите MINISTARKE идват у нас за BEST OF концерта на емблематичната Драгана Миркович

Най-актуалната и популярна в момента група на Балканите MINISTARKE идва у нас, за да се включи в грандиозното шоу, с което емблематичната Драгана Миркович ще разтърси „Арена Армеец“ на 16 декември. Изключително впечатляващи и невероятно секси, горещите девойки от сензационната сръбска формация ще излязат на сцената непосредствено преди легендата на балканската музика.

Специално за концерта на юго звездата MINISTARKE подготвят невероятна програма с най-големите им хитове – все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп. Тяхното присъствие на сцената несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата на 16 декември и ще направи преживяването за всички присъстващи незабравимо.

Групата е съставена от четири „министърки“– Едита Арадинович (вокал), Ана Машулович (вокал), Милица Ранчич (барабани) и Санела Джембер (китара). Първият сингъл на дамите е „Поплава“, който изпълняват заедно с Ацо Пейович. Малко по-късно издават още две песни, но хитът, който ги изстрелва директно на върха е „Uno momento“, което групата записва съвместно с хърватската певица Северина през 2014 г.

Легендата на балканската сцена Драгана Миркович издава нов албум през септември

Сръбската мега звезда Драгана Миркович, която на 16 декември ще разтърси „Арена Армеец“, готви поредна топ изненада за свои...

Парчето се слави с рекорден брой гледния в сайтовете за видео споделяне – близо 75 милиона, и има голям успех не само в Сръбия и Хърватия, но и на целия балкански регион. Последният им хит „Боинг 747“, който групата представи преди по-малко от шест месеца, вече има близо 25 милиона гледания в You Tube!

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com