Иконите на балканската музика Ceca и Драгана Миркович в яростна надпревара

7087
Иконите на балканската музика Ceca и Драгана Миркович в яростна надпревара

Явно така наречените „войни“ в шоу бизнеса не са типични само и единствено за българската поп-фолк гилдия. Балканските мега звезди СЕСА и Драгана Миркович в момента също са в ожесточено съревнование. Поводът е коя от двете ще успее да запише и промотира първа новия си албум. За целта певиците прекарват по цели дни и нощи в звукозаписните студия, работейки усилено по новите си проекти.

Емблематичната Драгана Миркович, която ще разтърси сцената в „Арена Армеец“ на 16 декември, зарадва многобройните си фенове, публикувайки в социалните мрежи съобщение, че вече е успяла не само да запише първите две основни песни към новия си албум, но и да заснеме впечатляващи видеоклипове към тях. Мега звездата, която може да се похвали с над 30-годишна кариера на върха на музикалната сцена, дори издаде и имената на готовите парчета: “Zasto me trazis” и “Lepi moj”.

От екипа на кралицата на сръбската музика СЕСА пък съобщиха, че именитата певица работи над последните песни, които иска да включи в новия си албум. За разлика от Драгана Миркович, всичко около дългоочаквания проект на СЕСА се държи в пълна тайна, докато не приключат и най-малките финални детайли по него.

Графинята Драгана Миркович с парти за четвърт милион евро за рождения ден на дъщеря си

Сръбската дива Драгана Миркович, която ще изнесе впечатляващ концерт на 16 декември в София, организира внушително бляскаво парти във В...

Едно обаче е сигурно – съвсем скоро двете легенди на Балканите ще зарадват хилядите си почитатели с два уникални и емоционални нови албума.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com