Македонската хип-хоп сензация Слаткаристика идва в София

98437
Македонската хип-хоп сензация Слаткаристика идва в София

На 21-ви март, най-популярният македонски хип-хоп изпълнител Слаткаристика, ще пристигне за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club от 23ч.

Зад името СЛАТКАРИСТИКА стои македонеца Марко Маринковик, който се занимава с музика от 12 годишен. Провокиран от бедния начин на живот и бунтовническия си дух, още на 14 години Марко сформира хип-хоп групата "Единствена Опција", в която чрез текстовете на песните започва да изразява чувствата и преживяванията си. Години по-късно създава и македонския хип-хоп клан "Токсикологија".

Продадоха билетите за концерта на Лили Иванова, обмислят втори

Всички билети за концерта на Лили Иванова в Национална опера и балет на 13 февруари 2014 г. са изчерпани. „Ендевър ентъртейнмън...

През май 2009г., СЛАТКАРИСТИКА подписва договор с музикалната компания „Јованов Рекордс” и реализира първия си самостоятелен албум - "Слаткаристика Будало", който е разпродаден само за 48 часа и прави истинска хип-хоп революция в Македония.

През 2012 македонската звезда издава своя втори солов албум "Новиот албум", който става най-продаваният албум на годината.

На 21-ви март, българските фенове ще могат да чуят освен най-големите хитове на СЛАТКАРИСТИКА - "Олабави ме ", “Шопинг”, “ФМ” и “Да полетам”, така и съвсем нови песни, които ще бъдат включени в следващия му трети солов албум.

Билетите за концерта на СЛАТКАРИСТИКА в София, можете да намерите в мрежата на Eventim на цена от 15лв. На място цената ще е 20лв.

Ayo иска да покаже България и на двете си деца през май

След като изпълнителката на “Down on My Knees”, останала силно впечатлена от първото си гостуване в София, сега тя настоя д...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com