Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Македонската хип-хоп сензация Слаткаристика идва в София

10 февруари 2014, 09:57 часа • 98424 прочитания

На 21-ви март, най-популярният македонски хип-хоп изпълнител Слаткаристика, ще пристигне за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club от 23ч.

Зад името СЛАТКАРИСТИКА стои македонеца Марко Маринковик, който се занимава с музика от 12 годишен. Провокиран от бедния начин на живот и бунтовническия си дух, още на 14 години Марко сформира хип-хоп групата "Единствена Опција", в която чрез текстовете на песните започва да изразява чувствата и преживяванията си. Години по-късно създава и македонския хип-хоп клан "Токсикологија".

През май 2009г., СЛАТКАРИСТИКА подписва договор с музикалната компания „Јованов Рекордс” и реализира първия си самостоятелен албум - "Слаткаристика Будало", който е разпродаден само за 48 часа и прави истинска хип-хоп революция в Македония.

През 2012 македонската звезда издава своя втори солов албум "Новиот албум", който става най-продаваният албум на годината.

На 21-ви март, българските фенове ще могат да чуят освен най-големите хитове на СЛАТКАРИСТИКА - "Олабави ме ", “Шопинг”, “ФМ” и “Да полетам”, така и съвсем нови песни, които ще бъдат включени в следващия му трети солов албум.

Билетите за концерта на СЛАТКАРИСТИКА в София, можете да намерите в мрежата на Eventim на цена от 15лв. На място цената ще е 20лв.

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес