X
 
 

Нова детска площадка с дарение от "Екопак" откри кметът на Димитровград

2864 1
Нова детска площадка с дарение от "Екопак" откри кметът на Димитровград
Снимка: Община Димитровград
Изцяло нова детска площадка откриха днес кметът на Димитровград Иво Димов и изпълнителният директор на „Екопак България” Тодор Бургуджиев. Събитието се проведе в Световния ден на околната среда и събра десетки деца и техните родители, дошли да се радват на новата придобивка, която се намира на бул. ”Трети март”, зад бл. 4 и 6.

Това е третата подобна съвместна площадка, която организацията за оползотворяване на отпадъци от опаковки изгражда в Димитровград съвместно с общината. Комбинираните детски съоръжения във формата на крепост, люлки, въртележка, клатушки и провокативни форми за катерене на стойност 22 000 лв. са дарени от „Екопак”. Община Димитровград инвестира близо 100 000 лв. в ремонта на цялостното облагородяването на терена. Поставена е ударопоглъщаща настилка, нови пейки, кошчета, чешма и изградени нови алеи.

В Пловдив изграждат за първи път детска площадка с въжена линия

Единствената в Пловдив въжена линия ще бъде изградена в парк "Лаута". Това съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, който дне...

„Това е третата ни съвместно изградена детска площадка в Димитровград, с която ще продължим нашето съвместно и ползотворно сътрудничество”, каза Тодор Бургуджиев. Иво Димов сподели, че помни площадката от детството си и се радва, че я вижда пълна с деца. „Успяхме да превърнем това място в красиво и привлекателно, но апелът ми към всички е да го пазим”, допълни кметът на Димитровград.

Изпълнение на тематични песнички от децата от детските градини „Слънце” и „Звънче” превърнаха събитието в истински празник. Накрая всички деца бяха зарадвани от кмета и изпълнителния директор на компанията с детски книжки.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
    Хубаво стана..но ..имаме чувството че това не е площадка за деца а Луна Парк ..като Хуни се изсипват...шум...крясъци..наоколо живеещите са в шок от адския шум..а за това че не могат живущите да си паркират колите няма да говорим..Беше преди спокойно ...тихо ..сега е ад...Напъдена работа от крещящи и ревящо деца ...няма къде да седнеш на пейка от приходящи от някъде.С една дума живущите наоколо си виж още ›› загубиха Еди тих кът за отдих..
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...