X
 
 

Сигнал за взривно устройство е подаден в Съдебната палата в Пазарджик

259 0
Сигнал за взривно устройство е подаден в Съдебната палата в Пазарджик
Подаден е сигнал за взривно устройство в Съдебната палата в Пазарджик, каза за Радио „Фокус“ – Пазарджик говорителят на ОД на МВР Мирослав Стоянов. Той обясни, че сигналът е подаден малко след 9.00 часа на телефон 112.

„Той е за наличие на взривно устройство в сградата на Съдебната палата. Реагирано е незабавно като на мястото са изпратени дежурни екипи на Районното управление и Областната дирекция на МВР, които съвместно със съдебната охрана са извели цялата администрация и всички магистрати от съда, заедно с пребиваващите там граждани“, каза също Стоянов. Той допълни, че в момента се извършва проверка от полицейските екипи, съвместно със съдебната охрана за евентуалното наличие на такова взривно устройство.

Неонатолозите в Пазарджик са на критичния минимум

Неонатолозите в Областната болница в Пазарджик са на критичния минимум, съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик д-р Марие...

„Надяваме се, че такова няма да бъде открито. Паралелно с това се провежда и разследване за установяване самоличността на автора на сигнала“, коментира Стоянов. Той каза също, че Съдебната палата ще бъде отворена за работа и прием на граждани едва тогава, когато приключи проверката и се прецени, че няма опасност за здравето и живота на хората, които са в сградата на съда.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално