Пилотното издание на пътуващия фестивал ФИЛМИРАЙ! пристига в Плевен

441
Пилотното издание на пътуващия фестивал ФИЛМИРАЙ! пристига в Плевен
Снимка: iStock/Guliver

Пилотното издание на пътуващия фестивал ФИЛМИРАЙ! ще гостува в Плевен в навечерието на Коледа. В зала „Катя Попова“ деца и възрастни, киноентусиасти и професионалисти ще се забавляват с пет игрални филма на 14, 15 и 16 декември, съобщиха от общинската управа в Плевен.

Режисьорът Ники Илиев е специален гост на първата вечерна прожекция, когато ще бъде показан най-новият му филм „Нокаут или всичко, което тя написа“. В лентата участват Саня Борисова, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Александър Кадиев, както и на американската звезда Гари Дърден  („Местопрестъплението“). 

„София Филм Фест“ гостува в Русе с осем специално избрани продукции (ПРОГРАМА)

В продължение на 10 години „София Филм Фест“ пътува неуморно в страната със задачата да среща публиката с най-добрите филми...

Програмата включва още два пълнометражни анимационни филма, дублирани на български и подходящи за детска и семейна аудитория, както и по една кинотворба от Русия и Испания.

Всички прожекции са със свободен вход.

ФИЛМИРАЙ! среща публиката от различни български градове с нови заглавия, които не могат да бъдат видени в ежедневната програма на киносалоните. Инициативата е на Фондация Арт Офис и Консепт студио и се стреми да представя филми, които са насочени към широка аудитория, без да правят компромис с художественото качество.

Прожекциите в града се организират със съдействието на Община Плевен, както и на Посолството на Аржентина и Руския културно-информационен център.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com