Георги Мараджиев със сериозна подкрепа за спорта в община Стамболийски

1962
Георги Мараджиев със сериозна подкрепа за спорта в община Стамболийски
Снимка: община Стамболийски

"Когато говорим за развитие на спорта в община Стамболийски, трябва да имаме предвид, че за това са важни не само спортните площадки, футболните игрища, фитнесите на открито и всичко материално, което направихме през последните години. Крайно време беше да помислим и за треньорите, за всички регистрирани клубове, за хората с големи спортни сърца, на които поверяваме децата си и чакаме успехи". Това написа във Facebook кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев

"Винаги парите, отпускани за спорт, колкото и да са те, са недостатъчни. Аз не искам да се сравняваме с други общини. Всяка община спрямо възможностите си. Тази година реших друго. Да чуя треньорите на всички регистрирани клубове и спортисти с индивидуални успехи и всеки един от тях да поиска сума, която е необходима да подпомогнем спорта. Искам да кажа, че всички поискани суми са одобрени и следващият месец започваме тяхното изплащане, което ще стане на два транша", написа още Мараджиев.

Мараджиев: Още изпитвам вълнение, виждайки училището, успех зрелостници!

"Днес изпращаме абитуриентите, които завършват СУ „Отец Паисий“, за да поемат по своя нов път в живота. И аз съм завършил т...

Той допълва, че е предвидена подкрепа и за нещо ново в общината - офроуд клуба. "Ще подпомогнем и деца със спортни успехи като Никол и Стелла Грънчарови. Ако има и други спортни клубове и други индивидуални спортисти с постижения, нека да дойдат в Общината да разговаряме. Готов съм да допълним списъка", уверява кметът на Стамболийски.

Ето и списък на клубовете и сумите, които ще получат: Клуб на спортиста „Тракиец“ – Стамболийски, таекуондо – 7 000 лева, Клуб по баскетбол „Тракия“ – 5 000 лева, Туристическо дружество „Атанас Спиридонов“ – 2 200 лева, СК по футбол „Тракия 1931 Стамболийски“ – 2 000 лева, СНЦ „Тракия 06“ – Стамболийски, детски, юношески футбол и футбол за мъже – 11 500 лева, Никол и Стелла Грънчарови – триатлон – 3 800 лева, СКБ „Тракия 93“ – борба – 6 000 лева, Спортен клуб Стамболийски – тенис на маса – 5 000 лева, Футболен клуб ФК „Бенковски 1959“ – Куртово Конаре – 4 500 лева, Сдружение Спортен клуб по тенис на маса "Попови" – 5 000 лева, Сдружение Офроуд клуб 4х4 Стамболийски – 3 000 лева. Общо 55 000 лева.

"Въпреки трудностите и пандемията, винаги ще подкрепям спорта, както съм го правил и с лични средства!", категоричен е Георги Мараджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Откриха огнище на птичи грип в Пловдивско

„Столипиново” отново тъне в боклук

Катастрофа между линейка и микробус в Пловдив

След реакция на възмутени родители: Спряха строеж на Младежкия хълм в Пловдив (СНИМКА)

Арестуваха четирима дилъри на дрога и марихуана в Пловдив

Пловдивски университет избира ректор измежду...1 кандидат

Зам.-кметът на Пловдив Пламен Панов и маестро Диан Чобанов рекламират заедно града на туристическо изложение

Задържаха по погрешка чуждестранни студенти - объркали ги с мигранти

Свързват чрез жп линия Летище Пловдив с града

След Баба Марта: Първият щъркел кацна в Пловдив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com