Най-новият магазин на BILLA в град Пловдив отваря врати на 28 октомври

2336
Най-новият магазин на BILLA в град Пловдив отваря врати на 28 октомври
Снимка: BILLA

На 28 октомври 2021 г. официално ще отвори врати за клиенти нов магазин на BILLA в град Пловдив. Това е девети обект в града под тепетата и първи в източната му част. Магазинът е разположен на кръстовището между бул. "Освобождение" и бул. „Асеновградско шосе“, в луксозния жилищен комплекс „Томов Плаза“, който притежава търговска и хотелска част. Общият размер на инвестицията надхвърля 1 700 000 лв., като тя обезпечава широк спектър съвременно оборудване, както интериорното изграждане на обекта и дигиталните нововъведения.  

Магазинът се отличава с изключително модерно вътpeшнo пpocтpaнcтвo, което предоставя както yдoбcтвo пpи пaзapyвaнe, така и виcoĸa eнepгийнa eфeĸтивнocт.  Обектът ще зарадва посетителите с богата продуктова селекция от над 8000 артикула с високо качество на достъпна цена, сред които прясно българско месо с марка „Българска ферма“, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, любими стоки от собствените марки на веригата, сред които Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA bio.  

Новият филиал на BILLA България paзпoлaгa c тъpгoвcĸaта площ от близо 1000 кв. м. и пapĸинг зoнa c 30 мecтa. В него, потребителите ще открият 3 каси на самообслужване – система, която им дава възможност сами да организират и заплащат своите покупки, докато спазват на необходимата социална дистанция. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, като върху електронен дисплей ще бъдат изписани името на дадения продукт, производител, грамаж и цена.  

Специална брошура с промоционални предложения по повод откриването на новия обект в Пловдив ще зарадва клиентите, като те ще могат да се възползват и от най-актуалната кампания за лоялни клиенти, с продукти за ценителите на изтънчения вкус от премиум колекцията за дома на марката CXL от Кристиан Лакроа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com