В Стамболийски влагат 2,5 млн. лв. за тротоари

959
В Стамболийски влагат 2,5 млн. лв. за тротоари
Снимка: Община Стамболийски

Започна ремонт на тротоарите в община Стамболийски, като инвестицията, предназначена за града и четирите населени места, е на стойност над 2,5 млн. лева. Там, където е необходимо, ще бъдат сменени и бордюрите, съобщи кметът Георги Мараджиев.

В общинския център ще бъдат изградени и два нови паркинга. Единият ще бъде до читалището, а другият - срещу подлеза. Този, който ще се намира срещу подлеза, ще обслужва и новата църква, като неговото строителство се очаква да започне лятото.

„Улиците около читалището и екопарка ще станат еднопосочни, с маркировка за паркиране. Както бях обещал, започваме реализирането на проекти за близо 10 000 000 лева на територията на цялата община“, написа във фейсбук профила си кметът.

Община Стамболийски с пореден спечелен проект - 1,2 млн. лв. за улично осветление

1,2 млн. лева спечели община Стамболийски за обновяване на уличното осветление. Средствата са от Националния план за възстановяване и у...

По думите му предстои да се похарчат милиони левове до края на мандата, но всяко нещо, построено сега за милиони, ще струва десетки пъти повече след година или две.

„Аз знам, че това не е достатъчно, но нека си спомним думите на великия Дамян Дамянов: ,,Помни, човекът е устроен толкоз жалко, че колкото и земни благини да има, вечно му изглеждат малко!’’, обобщава Мараджиев.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com