Бойко Борисов: Ясен е кандидатът на ГЕРБ за президент (ВИДЕО)

57541
Бойко Борисов: Ясен е кандидатът на ГЕРБ за президент (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Ясен ни е кандидатът за президент. Познавате го. Това заяви бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като посети Праисторически солодобивен и градски център Провадия-Солницата. 

Така Борисов коментира в отговор на журналистически въпрос кой ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент, но в крайна сметка не посочи кой ще бъде той. 

Манолова тръгна да проверява любимата хижа на Бойко Борисов и се заяде с кадър на ДБ (ВИДЕО)

"Така изглежда "Паламара", любимото място на експремиера. За съжаление, достъпът до ловната хижа не е свободен". Това заяви един от сът...

По думите на Борисов няколко имена се спрегнаха и Балтов го изчегъртаха незабавно. За Даниел Вълчев за жена му какво ли не казаха. Лъжа след лъжа, които за радост, една по една се разкриват, коментира Борисов.  

Експремиерът заговори и за скандала със златните кюлчета в чекмеджето му. „Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят. Още не си беше приключил операциите", възмутен е Бойко Борисов за последните събития в политическия живот на страната. 

Запитан дали кандидатът на ГЕРБ за президент може да бъде кметът на София Йорданка Фандъкова, Борисов призова първо да разгледа Солниците. 

Борисов е възмутен защо депутатите не са направили нов бюджет? Защо излъгаха пенсионерите?, запита Борисов. 

Бойко Борисов както винаги коментира и останалите политически въпроси от дневния ред. „Временно водим в предварителния вот! Защо е временно, защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев все парите за магистрала „Хемус”, за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях. Единственият диктатор в момента е Румен Радев. В същото време освен прикриването на убийство, говорим и за документирани измами. Едва дочакаха да свърши парламента, за да кажат, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1 млн. задължения. И още по-нагло през това време той праща да дирят човек, който го няма”, коментира бившият премиер. 

Хаджигенов: Явно Пеевски ще стане защитен свидетел срещу Бойко Борисов

Явно Делян Славчев Пеевски ще стане защитен свидетел срещу Бойко Борисов. Това заяви заместник-председателя на ПГ на ИБГНИ адвокат Нико...

Според него това, че са спрени парите за „Хемус”, означава, че са спрени и инвестициите в Северна България. Той припомни и думи на Радев, който е казал, че инвестициите "бягат" от корупция.  

"От януари до юни - рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат "Хемус". Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване", посочи Борисов.  

Според него чуждестранните инвеститори продават бизнесите си тук и отиват в съседните на България държави. Причината за това е липсата на добри пътища и уредена логистика. Поради тази причина Хърватия щяла да влезе преди нас в Еврозоната.  

"Тези хора не се интересуват от съставянето на правителство. С тази актуализация доказаха, че ГЕРБ е работил много добре. Откъде ги извадиха тези пари? Те ни помогнаха да ги разобличим", каза още лидерът на ГЕРБ.

Прочетете още по темата: Борисов се завръща - но се завръща в хаоса

Бъдещият президент - по-скоро мъж, по-скоро не от ГЕРБ

Поизморени от изборната динамика, партиите у нас като че ли умишлено бавят обявяването на президентските си кандидатури. Като изключим ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Слави Трифонов срещу Борисов в София: ИТН подреди листите

"Никой не е доволен от министрите": Говори служебният министър на културата

Борислав Сандов повежда евролистата на "Зелено движение"

Изтича срокът за промени в партиите и коалициите за изборите

Ваня Григорова не затваря вратата за голямо ляво обединение за изборите

Красимир Вълчев предупреди, че идва "голяма ножица" за общините заради Асен Василев

Премиерът инициира среща по проблемите на педиатрията

ГЕРБ подреди листите, ето къде ще води Бойко Борисов

Главчев дава частната детска болница на ДАНС и прокуратурата

Кога България влиза в ОИСР: Главчев разкри какво му е казал генералният секретар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика