Евродепутатите Ковачев, Кючюк и Неков в дискусия с младежи на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?"

5024
Евродепутатите Ковачев, Кючюк и Неков в дискусия с младежи на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?"

Българските евродепутати Андрей Ковачев, Илхан Кючюк и Момчил Неков ще участват в дискусията на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?". Събитието ще се проведе на 09.06.2017 г. (петък) от 10:00 часа в столичния „Гранд хотел София“, зала "Триадица-2".

Дебатът ще бъде открит от вицепрезидента Илияна Йотова. Видеообръщение към гостите ще направят евродепутатите Светослав Малинов и Ангел Джамбазки.

Изборите за Европейски парламент - процесът в детайли

Макар все още да има две години, следващите избори за Европейския парламент не са чак толкова далеч. Предвид много динамичната ситуация...

Уважаеми колеги, заповядайте на дискусията, на която ще бъдат обсъдени популистките тенденции в Европа. Евродепутатите ще отговорят още на въпроса каква визия предлага Европейският парламент на младите хора и ще мотивират участниците в конференцията да гласуват на следващите евроизбори, като подкрепа за утвъждаване на европейските ценности в периода на криза.

"Европа и аз" е проект, чиято цел е да провокира интереса и ангажираността на българите към работата на Европейския парламент и възможностите за развитие в рамките на Европейския съюз. Проектът "Европа и аз" се реализира се организира от Българското училище за политика "Димитър Паница" и се осъществява с подкрепата на Европейския парламент. Целта му е да провокира интереса и ангажираността на младите българи към работата на Европейския парламент и възможностите за тяхното развитие в рамките на Европейския съюз. Медийни партньори на проекта "Европа и аз" са сайтовете Actualno.com и Expert.bg.

Ако нямате възможност да присъствате на дискусията, можете да я проследите онлайн в реално време на интернет страницата на проекта и на Facebook страницата на проекта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика