Ген. Атанасов обвини Борисов в игра с Доган, нарече го "малодушен"

2769
Ген. Атанасов обвини Борисов в игра с Доган, нарече го "малодушен"
Снимка: БГНЕС

Секретните служби се управляват ръчно от Бойко Борисов. Те са комплексари, хора зависими, останали от времето на Орешарски и той им дърпа конците. Това заяви депутатът о.з. ген. Атанас Атанасов.

Според него ситуацията със заплахата за убийство на премиера е постановка. Освен това по негова информация тази заплаха е получена много преди спрените обществени поръчки от страна на премиера и сега се използва като ПР акция:

Ген. Атанас Атанасов: Св. Лазаров трябва да е благодарен на прокуратурата за "Лясковец"

Светлозар Лазаров трябва да е благодарен на прокуратурата заради случая „Лясковец”. Това каза ген. Атанас Атанасов народен ...

"Ето го внушението на този малодушен човек", коментира ген. Атанасов в интервю за bTV.

Според Атанасов ситуацията е такава, че "никой не може да си помисли, че може да тръгне да разследва действия на министър-председателя или на Пеевски."

Ген. Атанасов заяви още, че вижда "тежки реверанси от страна на Борисов към ДПС. Борисов управлява орташки с групировката на Доган. Обилните доказателства, че Борисов управлява с Доган, като страшно много е харесал неговия механизъм за разпределянето на порциите между фирмите. Всичко е процес."

По думите му още две от партии -  НПСД на Корман Исмаилов и БЗНС няма да подпишат анекса към коалиционното споразумение с ГЕРБ.

Ген. Атанасов: В пирамидата на демократичните ценности най-отгоре стои човешкият живот

Граничният полицай, от чийто изстрел загина мигрант на границата ни с Турция, най-вероятно е действал така поради уплаха и смущение. То...

"Това са знаци и не бива да очакваме хората изведнъж да узряват. Хората трябва да се убедят, за да видят. Обществото узрява и вижда за тази симбиоза и именно това обстоятелство страшно тревожи Борисов и управляващите - че пада завесата и на сцената се вижда голата истина затова съвместно управление", допълни още ген. Атанасов.

Той даде пример с това как "един от успешните кметове на ГЕРБ отиде на една особена седянка, за да бъде награден с някакъв медал, с който беше награден и Доган, това е вид сгляда – ГЕРБ предлага на Доган да отгледа бургаския кмет за президент", заяви депутатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика