ГЕРБ да издигне жена кандидат за президент? Твърдо може би...

17973
ГЕРБ да издигне жена кандидат за президент? Твърдо може би...
Снимка: БГНЕС

Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви вчера премиерът Бойко Борисов в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК.

Отзивите от идеята - след това на Арман Бабикян, продължават и днес.

И Румяна Бъчварова се включи в музикалните поздрави ГЕРБ - РБ

"Ще обикаляме, докато светът не спре да се преобръща". Това написа многозначително на страницата си във Фейсбук Румяна Бъчварова от Изп...

Какво очаквате премиерът да каже на Форум на жени на ГЕРБ? Това е най-любезното нещо, което той може да каже на присъстващите там. Моят съвет е не се задълбочавайте по тази тема. Това заяви вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна Бъчварова, предаде БГНЕС.

Прекрасно предложение и добро решение е жена да бъде кандидатът на ГЕРБ за президент. Това заяви от своя страна в интервю за Радио „Фокус” новият председател на ГЕРБ - жени Ирена Соколова по повод направеното заявление от лидера на партията Бойко Борисов. Според нея критерият в ГЕРБ за избор на личност на дадена позиция винаги е бил дали този човек стои на място и дали е разпознат в общността, като вършещ работа.

Соколова формулира идеите за работа на вече ръководената от нея организация като необходимост да се обърне внимание на най-значимите за обществото социални и несоциални теми. Като такива новият председател на женската организация на ГЕРБ изброи: благотворителните акции, свързаните с отглеждането на децата теми, равните условия на труд и заплащане, насилието над жени и деца.

На Соколова й предстоят срещи с всяка структура и регионални ръководства на ГЕРБ - жени.

От ГЕРБ говорят за две дузини основни законови норми, които трябва да променят

Над 20 базови закона ще бъдат променени, за да стартираме реформите. Законът за предучилищното и училищното образование например трябва...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика