ГЕРБ: Дават ли службите поверителни данни на ДПС?

15511
ГЕРБ: Дават ли службите поверителни данни на ДПС?
Снимка: БГНЕС

Откъде висшите кадри на ДПС знаят, че за ГЕРБ и Бойко Борисов „ще излизат още записи”, пита в своя официална позиция партията с най-много депутатски места в сегашното Народно събрание.

Позицията беше разпространена по повод днешното интервю на Йордан Цонев в ТВ7, който подкрепи думите на Лютви Местан отпреди известно време, че тепърва има да излизат неща за ГЕРБ и Бойко Борисов.

Радан Кънев: Симпатията на ГЕРБ към Първанов е притеснителна

„Виждаше се промяна в ГЕРБ, но знакът на симпатия към Георги Първанов е нещо, което трябва да тормози всеки десен симпатизант на ...

„С какви данни разполагат Лютви Местан и Йордан Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? Откъде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?

За да получи българското обществото отговори на всички тези въпроси, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо Бисеров и за един ден той се превърна от зам.-председателя на ДПС и зам.-председателя на парламента в гражданина Бисеров, от ГЕРБ настояваме прокуратурата и всички компетентни институции да разпитат Лютви Местан и Йордан Цонев от къде разполагат с информацията, за която говорят. След като институциите не се самосезират, ние ги сезираме да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските службите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика